Haberler

Gaziantep'teki Soba Zehirlenmesi

Gaziantep'te Sobadan Sızan Karbonmonoksit Gazından Zehirlenen 4 Kardeşin Hayatını Kaybetmesi Yakınlarını Yasa Boğdu.

Gaziantep'te sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen 4 kardeşin hayatını kaybetmesi yakınlarını yasa boğdu.

Eydibaba Mahallesi Kasap Ahmet Sokak Elmas Apartmanı'nın 3. katında sobadan sızan gazdan zehirlenerek hayatını kaybeden Halil (25), Ercan (22), Mesut (19) ve Ergün Kangal (17) adlı kardeşlerin yakınları gözyaşlarına boğuldu. Anne Gönül Kangal'ın İskenderun'daki yakınlarının yanında olması, baba Ali Kangal'ın ise çocuklarından ayrı odada yatması sebebiyle sağ kurtuldukları olayda hayatlarını kaybeden Ergün ve ağabeyi Mesut'un üniversite sınavlarına hazırlandığı öğrenildi. Bilgisayar teknisyeni olduğu öğrenilen Ercan Kangal'ın kısa süre önce nişanlandığı ve evlilik hazırlığı içinde olduğu bildirildi. Ailenin en büyük çocuğu Halil Kangal'ın ise kaportacı işiyle uğraştığı belirtildi. 4 kardeşin ölüm haberini duyan yakınlarının başsağlığı için akın ettiği evde gözyaşları sel oldu.

Cumhuriyet Savcılığı'nca yapılan incelemelerin ardından Asri Mezarlığa götürülen 4 kardeşin cenazesinin, ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazından sonra toprağa verileceği belirtildi.

(HD-ST-ÖZ-ÖZ-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title