Haberler

Gaziantep'teki Silahlı Kavga

Gaziantep'te 1 Kişinin Ölümü, 4 Kişinin de Yaralanmasına Sebep Olan Silahlı Kavga Sonrası Hastanede Güvenlik Önlemleri Artırıldı. Kavgada Hayatını Kaybeden Mahalle Muhtarının İse Yarın Toprağa Verileceği Öğrenildi.

Gaziantep'te 1 kişinin ölümü, 4 kişinin de yaralanmasına sebep olan silahlı kavga sonrası hastanede güvenlik önlemleri artırıldı. Kavgada hayatını kaybeden mahalle muhtarının ise yarın toprağa verileceği öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre, Serinevler Mahalle Muhtarı Mehmet Bozkurt, aralarında husumet bulunan damadı A.G ile arazi anlaşmazlığı sebebiyle önceki gece tartıştı. Yaşanan tartışmaların ardından Mehmet Bozkurt'un kızı baba evine döndü. İddiaya göre, bunun üzerine yakınlarıyla birlikte kayınpederinin yanına gelen A.G, beraberinde getirdiği pompalı tüfekle ateş açtı. Silahla yaralanan Mehmet Bozkurt kaldırıldığı hastanede hayatını kaybederken, oğlu Gökhan Bozkurt, olay sırasında yoldan geçen Hasan Tümer ve Ayvaz Genç'in yakınları Yaşar Genç ve Mehmet Genç yaralandı.

Yaralılar kaldırıldıkları hastanede tedavi altına alınırken, pompalı tüfekle ateş açtığı öne sürülen A.G gözaltına alındı. Yaralıların bulunduğu Avukat Cengiz Gökçek Devlet Hastanesi'ne gelen çevik kuvvet ekipleri ise güvenlik önlemlerini artırdı.

Öte yandan, silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Serinevler Mahallesi Muhtarı Mehmet Bozkurt'un cenazesinin, hastane morgunda yapılan otopsinin ardından yarın ailesine teslim edileceği öğrenildi.

(HD-OÇ-GS-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title