Haberler

Gaziantep'teki Silahlı Çatışma

Gaziantep'te 1 Kişinin Hayatını Kaybettiği, 4 Kişinin Yaralandığı Silahlı Çatışmanın Yaşandığı Mahallede İnceleme Yapan Polis, Geniş Güvenlik Önlemleri Aldı.

Gaziantep'te 1 kişinin hayatını kaybettiği, 4 kişinin yaralandığı silahlı çatışmanın yaşandığı mahallede inceleme yapan polis, geniş güvenlik önlemleri aldı.

Edinilen bilgiye göre, Serinevler Mahallesi'nde arazi meselesi yüzünden iki grup arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine bir kişinin pompalı tüfekle çevreye ateş açması üzerine olaylar büyüdü. Çıkan silahlı çatışmada, ilk belirlemelere göre Serinevler Mahallesi Muhtarı olduğu öğrenilen Mehmet Bozkurt ile oğlu Gökhan Bozkurt, olay yerinden geçen Hasan Tümer ve Yaşar Genç ile kimliği tespit edilemeyen bir kişi yaralandı. Yaralılar, olay yerinde bulunan özel otomobiller ve ambulanslarla Avukat Cengiz Gökçek Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ağır yaralı olarak ambulansla hastaneye kaldırılan Mehmet Bozkurt, yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Olay sonrası kaçmaya çalışan silahlı bir kişi polis ekipleri tarafından etkisiz hale getirildi. Olay yerine gelen çok sayıda polis, çatışmanın yaşandığı bölgeyi güvenlik çemberine aldı. Mahallenin bütün giriş ve çıkışlarına güvenlik şeridi çeken polis ekipleri, kimseyi olay yerine yaklaştırmadı. Olayın yaşandığı bölgede çok sayıda boş kovan bulundu. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

(TB-OÇ-GS-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title