Haberler

Gaziantep'teki Patlama

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Gaziantep'teki patlama sırasında ölen 3 yaşındaki çocuğun ailesini ziyaret etti.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Gaziantep'teki patlama sırasında ölen 3 yaşındaki çocuğun ailesini ziyaret etti.

Kılıçdaroğlu, beraberinde CHP Genel Başkan Yardımcısı Umut Oran, Genel Sekreter Bihlun Tamaylıgil, CHP Gaziantep Millletvekilleri Mehmet Şeker ve Ali Serindağ ile Yığınlı köyüne geldi.

Patlama sırasında ölen 3 yaşındaki Süleyman Alkan'ın yanı sıra 5 yaşındaki oğlu Mehmet, eşi Dilber ve kendisi de yaralanan baba İbrahim Alkan, Kemal Kılıçdaroğlu'nu evinin kapısında karşıladı.

Kılıçdaroğlu, İbrahim Alkan ve ailesinin sağlık durumunu sordu, başsağlığı ve geçmiş olsun dileklerini iletti. Ziyaret sırasında Umut Oran, patlamada yardalanan 5 yaşındaki Mehmet Alkanı kucağına alarak sevdi.

Patlamanın olduğu gün ailesiyle birlikte markete gittiğini belirten baba Mehmet Alkan, olay anını saniye saniye gördüğünü, otobüsün patladığını ve ortalığın alev topuna döndüğünü belirterek, "Oğlum Mehmet yanımdaydı arkama döndüm, eşim ve diğer çocuğum yerde yatıyordu. Hemen yerde yatan oğlumu kucağıma aldım, ara sokağa girdim, orada bayılmışım" dedi.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, ailenin acılarını paylaştığını belirterek,

"3 yaşında zaten, mekanı cenet. Allah rahmet eylesin. Size sabır... Anne çok fazla üzülecek" dedi.

Kılıçdaroğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Allah başka acılar vermesin. Ben Karadeniz'deydim, haberi duyar duymaz herkes üzüldü. Onlar da bütün acılarınızı paylaştılar. Karadeniz'dekilerin selamlarını getireceğim diye onlara söz verdim. Onların size selamı var, bütün Türkiye üzüldü. Allah başka acılar vermesin."

CHP heyeti, ziyaret sırasında okunan dualara iştirak etti.

Muhabir: Zeynep Yücetaş

Yayıncı: Şükran Yücel - GAZİANTEP

Kaynak: AA / Güncel

Kemal Kılıçdaroğlu Bihlun Tamaylıgil Mehmet Şeker Umut Oran Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title