Haberler

Gaziantep'teki Patlama

Manisaspor Kulübü, Karşıyaka Polis Merkezi önünde düzenlenen bombalı saldırıyı kınayarak, bu akşam yapılması planlanan yeni sezon açılışını da erteledi.

Manisaspor Kulübü, Karşıyaka Polis Merkezi önünde düzenlenen bombalı saldırıyı kınayarak, bu akşam yapılması planlanan yeni sezon açılışını da erteledi.

Manisaspor Kulübü'nden yapılan yazılı açıklamada, Gaziantep Şehitkamil ilçesinde, Karşıyaka Polis Merkezi'nin önünde bomba yüklü bir aracın patlaması sonucu 8 vatandaşın yaşamını yitirdiği hatırlatılarak, "Ramazan Bayramı sevincinin yaşandığı günlerde gerçekleştirilen bu hain ve kalleş terörist saldırıyı lanetliyoruz. Ölen vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar, başta yaşamını yitiren vatandaşlarımızın yakınları olmak üzere tüm ulusumuza başsağlığı diliyoruz" denildi.

Sezon açılışı programında da değişikliğe gidildiği belirtilen açıklamada, şu bilgilere yer verildi:

"Hain terör saldırısı nedeniyle Yönetim Kurulumuz ve Manisa Belediyesi'nin aldığı karar doğrultusunda 21 Ağustos Salı (Bugün) saat 21.30'da Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleştirileceği açıklanan yeni sezon açılışı ve 2012-2013 sezonu formalarının lansmanı ilerleyen bir tarihe ertelenmiş, Gülşen Konseri de iptal edilmiştir."

Yeni sezon açılışı ve 2012-2013 sezonu formalarının tanıtımının ne zaman yapılacağının ileriki günlerde açıklanacağı kaydedildi.

Muhabir: Ali Korkmaz / Ufuk Kırabalı

Yayıncı: Hüseyin Doğru - MANİSA

Kaynak: AA / Spor

Manisaspor Şehitkamil Karşıyaka Gaziantep Spor Haberler

Bakmadan Geçme

title