Haberler

Gaziantep'te Uyuşturucu Operasyonu

Gaziantep'te Düzenlenen Uyuşturucu Operasyonunda 6 Kilo Esrar Maddesi Ele Geçirilirken, Olayla İlgili 3 Kişi Tutuklandı.

Gaziantep'te düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 6 kilo esrar maddesi ele geçirilirken, olayla ilgili 3 kişi tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre, Karşıyaka bölgesinde uyuşturucu madde sattığı iddia edilen bir iş yeri ve buraya bağlı bulunan bir eve operasyon düzenlendi. Operasyonda ilk olarak uyuşturucu kullanan ve satışını yaptığı iddia edilen toplam 7 kişi gözaltına alındı. İş yerinde ve evde yapılan aramalarda ise yaklaşık 6 kilo 130 gram esrar maddesi, uyuşturucu satışında elde edildiği tahmin edilen yaklaşık 4 bin YTL ve uyuşturucuları tartmakta kullanılan hassas tartı ele geçirildi.

Olayla ilgili gözaltına alınan 7 kişiden H.D., H.H. ve Ü.A., adli makamlara sevk edildi. Çıkarıldıkları mahkemece tutuklanan 3 şahıs cezaevine gönderildi.

(HD-OÇ-GS-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title