Haberler

GAZİANTEP - Uyuşturucu imalathanesine yönelik operasyonda 4 şüpheli yakalandı

Güncelleme:

Gaziantep'te uyuşturucu imalathanesi olarak kullanılan iki eve düzenlenen operasyonda çok miktarda uyuşturucu ele geçirildi, 1'i İranlı 4 şüpheli gözaltına alındı.

Gaziantep'te uyuşturucu imalathanesi olarak kullanılan iki eve düzenlenen operasyonda çok miktarda uyuşturucu ele geçirildi, 1'i İranlı 4 şüpheli gözaltına alındı.

İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, İstanbul'dan Gaziantep'e gelen "doktor" lakaplı İranlı T.T'nin uyuşturucu imalatı yapacağı bilgisi üzerine harekete geçti.

Kente 4 gün önce gelen T.T'nin, fiziki takip sonucunda H.İ. ve Ş.Y. ile merkez Şahinbey ilçesi Öğretmenevleri ve Cumhuriyet mahallelerinde iki ev kiraladığı belirlendi.

Şüphelilerin ürettikleri sentetik uyuşturucuyu da yine Öğretmenevleri Mahallesi'ndeki A.E'nin iş yerinde piyasaya sürmeyi planladıklarını öğrenen jandarma ekipleri, uyuşturucu imalathanesi olarak kullanılan evlere operasyon düzenledi.

Adreslerde yapılan aramada, 17 kilogram sentetik uyuşturucu, 10 litre sıvı uyuşturucu, 30 litre sentetik uyuşturucu hammaddesi, 3 hassas terazi, uyuşturucu imalatında ele geçirilen çok sayıda malzeme, uyuşturucu satışından elde edildiği değerlendirilen 7 bin 555 lira ve 13 milyon 800 bin İran riyali ve 5 cep telefonu ele geçirildi.

Gözaltına alınan 4 şüphelinin jandarmadaki işlemleri devam ediyor.

Kaynak: AA / Güncel

Gaziantep Jandarma Haberler

Bakmadan Geçme

Uraz Kaygılaroğlu olayı nedir? Kaygılaroğlu neden linç edildi? Açıklama yaptı mı? RÖNESANS GAYRİMENKUL HALKA ARZ: Rönesans Gayrimenkul katılım endeksine uygun mu, kaç lot verir? Hastane randevusu alıp gitmeyenlerin cezası ne olacak? Fahrettin Koca açıklama yaptı mı? ABD Başkanı Biden'dan skandal açıklama! | Biden ne söyledi? Biden amcasının yendiğini mi söyledi? Zeynep Bastık hasta mı? Zeynep Bastık'ın sağlık durumu nasıl? Zeynep Bastık neden ameliyat oluyor? Azra Akın'ın çocuğu mu oldu? Azra Akın'ın çocuğunun cinsiyeti ne? Azra Akın'ın kaç çocuğu var? Terör örgütü sözde sorumlusu Fehmi Oral Meşe yakalandı mı? Fehmi Oral Meşe kimdir? İstanbul'da bugün hava nasıl olacak? AKOM uyardı! İstanbul'da sağanak yağış mı bekleniyor? Kabine'de değişim olacak mı? Ömer Çelik sorulara ne cevap verdi? Fenerbahçe - Olympiakos maçı şifresiz mi? Fenerbahçe - Olympiakos maçı hangi kanalda, ücretsiz mi, bedava mı olacak? Meliha Akyol kimdir? AK Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol kaç yaşında, nereli? Kahramanmaraş'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! Kahramanmaraş'ta kaç şiddetinde ve büyüklüğünde deprem oldu? SANDIK GÖREVLİSİ ÜCRETLERİ YATTI MI? 31 Mart Yerel Seçim görevli ücretleri ne zaman hesaplara yatırılacak? HALKA ARZ TAKVİMİ | Bu hafta hangi şirketler halka arz oluyor? Hangi şirket halka arz oluyor, kaç lot veriyor? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 17 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title