Haberler

Gaziantep'te Trafik Kazası: 9 Yaralı

Gaziantep'te Meydana Gelen Trafik Kazasında İlk Belirlemelere Göre 9 Kişi Yaralandı. Kazaya Karışan Araçta Sıkışan Karı Koca İtfaiye Ekiplerinin Yoğun Çalışmaları Sonucu Kurtarıldı.

Gaziantep'te meydana gelen trafik kazasında ilk belirlemelere göre 9 kişi yaralandı. Kazaya karışan araçta sıkışan karı koca itfaiye ekiplerinin yoğun çalışmaları sonucu kurtarıldı.

Edinilen bilgiye göre kaza, Huzurevi Kavşağı'nda meydana geldi. Metin B. yönetimindeki 27 RH 081 plakalı otomobil ile Hüseyin S. idaresindeki 27 ES 685 plakalı otomobil çarpıştı. Kazada, Metin B. ile aynı araçta bulunan Sema B., Begüm B., Semih B., Büşra B., Okan E. ve Rıdvan E. ve 27 ES 685 plakalı otomobil sürücüsü Hüseyin S. ile aynı araçta bulunan Erkan. S., Fikri S. ve Türkan S. yaralandı. Kazaya karışan araçlar hurdaya dönerken, kazanın olduğu yere çok sayıda ambulans ve polis ekipleri sevk edildi.

Bu arada, 27 RH 081 plakalı araçta sıkışan Metin B. ile eşi Sema B. itfaiye ekiplerinin yoğun çalışmaları sonucu sıkıştıkları yerden çıkarıldı. Yaralılar, Avukat Cengiz Gökçek ve 25 Aralık Devlet Hastaneleri ile Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

(TB-TB-NÇ-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title