Haberler

Gaziantep'te Trafik Kazaları: 3 Yaralı

Gaziantep'te Meydana Gelen 2 Ayrı Trafik Kazasında 3 Kişi Yaralandı.

Gaziantep'te meydana gelen 2 ayrı trafik kazasında 3 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Mimar Sinan Mahallesi 161 No'lu Sokak'ta yolun karşısına geçmeye çalışan Mehmet Çelik E. ve 4 yaşındaki torunu Canan E.'ye Resul D. idaresindeki 79 AB 645 plakalı motosiklet çarptı. Yaralanan dede ve torunu, olay yerine gelen ambulansla Avukat Cengiz Gökçek Devlet Hastanesi'ne getirildi. Burada yapılan ilk müdahalenin ardından tedavi altına alınan Mehmet Çelik E. ve torunu Canan E.'nin durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

İkinci kaza ise Seyrantepe Mahallesi 100 No'lu cadde üzerinde meydana geldi. Mesut A. idaresindeki 27 YE 382 plakalı motosiklet yolun karşısına geçmeye çalışan ve aniden önüne çıkan Mehmet Furkan K.'ye (10) çarptı. Kazada yaralanan çocuk olay yerine gelen ambulansla Avukat Cengiz Gökçek Devlet Hastanesi'ne getirildi. Burada yapılan ilk müdahalenin ardından Mehmet Faruk K.'nin durumunun iyi olduğu öğrenildi. Her iki kaza ile ilgili soruşturma sürdürülüyor.

(HD-OÇ-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title