Haberler
Güncelleme:

Son 3 günde koronavirüs vakalarının en çok arttığı iller arasında olan kentte termometreler 52 dereceyi gösterdi

Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca'nın günlerdir vaka sayılarındaki artışa dikkat çektiği Gaziantep'te, 52 dereceyi gösteren termometreler de vatandaşları evde tutmaya yetmedi. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (19)

S.şahin:

Evet devlet her kişinin başına polis dikemez,bende yetki olsa tedbirlere uymayan hasta olduğunda onu tedavi etmez,bir hücreye kilitler itlaf olmasını beklerim,geçerli mazereti olmadan maske takmayan....

9
11
yanıtYanıtla
Ne Evde Durması:

Adamlar kendi memleketlerini hallettiler sıra bizim memlekete geldi her hafta sonu bizim memleketten çıkmıyorlar 1 milyon olan nufüs hafta sonu 2 milyon oluyor bırakın düşün artık şu KAHRAMANMARAŞIN yakasından piknik yerlerinden istemiyoruz sizi!!! Suyunuz bile maraştan gidiyor acınızdan öleceksiniz maraş olmasa.

4
16
yanıtYanıtla
okan s:

kafa yok mu sende kahramanmaraş başka ülkenin mi şehri seyehat özgürlügü var istedikleri yere gider insanlar akıllıca konus adam ol cahil numune

yanıt1
yanıt1
CENGİZHAN:

SEYAHAT ÖZGÜRLÜĞÜNE KISITLAMA GETİRİLMELİ .

yanıt1
yanıt0
G.antep:

Antep olmasa aç kalirsiniz maraş

yanıt1
yanıt0
Yakup Ekin:

Lan Antep olmazsa Maraş da olmazdı medeniyetsiz Antepli gelliyoda karnını doyuruyor

yanıt0
yanıt0
Almanya:

Bırakın sizde Milleti kendi haline. Anladınız mı sonunda her insanın başına tabi polis dikemezsiniz. Sokaktada maske olurmu ya? Toplu kapalı alanlar Banka Toplu taşıma neyse...Almanyada ne sokağa çıkma yasak oldu ne sokakta maske.. Eğlence yerlerini geç kapattılar erken açtılar. Abartmayalım.. DSÖ ve Yahudilerin oyunu Bugün 35 Milyar isterler yarın bir 35 daha.. Dünyayı halen sinsilikle elde tutmak istiyorlar.

7
11
yanıtYanıtla
Böyle giderse:

Gaziantep kurban bayramına kadar sürü bağışıklığı kazanmış olur.

17
0
yanıtYanıtla
serkan:

52 derece mi yalana bak :D

6
8
yanıtYanıtla
ADANALI:

ANTEBİN HAVASI KURU ADANA TÜRKİYENİN EN BÜYÜK SAUNASI

4
6
yanıtYanıtla
antepli:

antep suoriyy dolu.

7
1
yanıtYanıtla
Mat:

Herkesin evinde klima yok

6
2
yanıtYanıtla
bakır:

sokakta klimamı var

yanıt1
yanıt1
Hakan:

millette para var abi herkes gezmeye çıkıyor.

5
1
yanıtYanıtla
çamaşır günü:

40 derece uygun olurdu 52 çok

5
0
yanıtYanıtla
İLKPLAKA01:

Lütfen maske kullanımına dikkat edelim. Niye bizlerde insanız buyrun nemli sıcak Adana sıcağını biliyorsunuzdur tarif edilmez sıcak yüksek nem sevdikleriniz için maske kullanın ihmal etmeyelim ve maskeninde temizliğine dikkat ediniz saalerce takılan maskede hastalık getirir hijyenik sıvı koyu hipolar var bir damla dökünüz yıkayınız asınız kişisel hijyenede bakımada dikkat ediniz. Çok rehavet havası var atlattık bitti bana bir şey olmaz düşüncesi hatalı davranış olur.

5
0
yanıtYanıtla
Serhat:

Hiç kimse duymak istemeyen kişi kadar sağır olamaz.kurallara uymak istemeyenlere ne dense boştur çünki onlar sağırdır.

3
0
yanıtYanıtla
HIZLI JOE:

HAVA SICAKLIĞI ÖLÇMENİN TEKNİK ŞARTLARI VARDIR EĞER SENSÖRÜ GÖTÜRÜR GÜNEŞİN ALTINA KOYARSANIZ 70 DERECEYİ BİLE GÖRÜRSÜNÜZ ONUN İÇİN METEOROLOJİ DIŞINDA VERİLEN BÜTÜN HAVA SICAKLIK DEĞERLERİ YANLIŞ VE HATALIDIR. .

1
1
yanıtYanıtla
Menderes:

ANKARADA bu yıl ben ilk kez 50 dereceyi gözümle gördüm hayret ettim gaziantep için çok normal havalar çok sıcak gidiyor virüslerde ölmüyor ne yazıkki insan vücudunda yaşıyorlar aramızda taşıyıcılar var demekki.

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title