Haberler

Gaziantep'te Soba Zehirlenmesi: 3 Ölü

Gaziantep'te, Sobadan Sızan Karbonmonoksit Gazından Zehirlenerek Ölen 3 Kardeşin Cenazeleri, Otopsinin Ardından Köylerine Gönderildi. Hastanede Tedavi Altına Alınan Diğer 3 Kardeşten 2'sinin de Yoğun Bakıma Alındığı Belirtildi.

Gaziantep'te, sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek ölen 3 kardeşin cenazeleri, otopsinin ardından köylerine gönderildi. Hastanede tedavi altına alınan diğer 3 kardeşten 2'sinin de yoğun bakıma alındığı belirtildi.

Gaziantep'te sobadan sızan gazdan zehirlenerek hayatını kaybeden Emine, Mehmet ve Murat Özbay'ın cenazeleri, Avukat Cengiz Gökçek Devlet Hastanesi morgunda yapılan otopsinin ardından 3 ambulansla Sarısalkım Köyü'ne götürüldü.

DİĞER 3 KARDEŞTEN İKİSİNİN SAĞLIK DURUMLARI CİDDİYETİNİ KORUYOR

Özel Konukoğlu Hastanesi'nde tedavi altına alınan Elif ve Songül Özbay'ın yoğun bakımda olduğu ve hayati tehlikelerinin devam ettiği belirtildi. 7 yaşındaki Ömer Özbay'ın ise sağlık durumu iyiye gidiyor.

Şahinbey İlçesine bağlı Sarısalkım Köyü'nde ikamet eden Halil Özbay ile eşi Fatma Özbay, dün akşam saatlerinde çocukları Emine (16), Elif (13), Mehmet (11), Songül (10), Ömer (7) ve Murat (4) Özbay'ı evde bırakarak yakınlarına ziyarete gitmişti. Üşümemek için yaktıkları sobadan sızan gazdan zehirlenen 6 kardeşten Emine, Mehmet ve Murat Özbay yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı.

(HD-ST-GS-HO-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title