Haberler

Gaziantep'te Silahlı Saldırı: 1 Ölü, 1 Yaralı

Gaziantep'te aralarında husumet bulunan akrabası tarafından silahlı saldırıya uğrayarak kafasından vurulan şahıs hayatını kaybederken, yanındaki 6 yaşındaki kardeşi kolundan yaralandı.

Gaziantep'te aralarında husumet bulunan akrabası tarafından silahlı saldırıya uğrayarak kafasından vurulan şahıs hayatını kaybederken, yanındaki 6 yaşındaki kardeşi kolundan yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, olay, Vatan Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, daha önce yakınları ile aralarında husumet bulunan Nedim C. (16) ve 6 yaşındaki kardeşi T.C.motosiklet üzerinde beklerken sokak ortasında silahlı saldırıya uğradı. Motosikletin üzerinde kafasından vurulan Nedim C. ağır yaralanırken, küçük kardeşi kolundan yaralandı. Silah seslerini duyan mahalle sakinleri kanlar içinde sokakta yatan iki kardeş için olay yerine sağlık ekiplerini ve polisi çağırdı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralıları Dr. Ersin Arslan Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Yolda yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamayan Nedim C. hayatını kaybetti. Kolundan hafif şekilde yaralanan T.C. ise tedavi altına alındı. Olayı duyarak hastaneye gelen Nedim C.'nin yakınları sinir krizleri geçirdi. Sağlık ekiplerine saldırmak isteyen bazı şahıslar bir ambulansın camlarını da kırdı. Yaşanan arbedede baygınlık geçiren iki kadın acil servise alındı. Bu sırada hastane ve çevresinde çevik kuvvet ekipleri olayların büyümemesi için yoğun güvenlik önlemi aldığı gözlendi. Hastanede yaşanan olaylar nedeniyle Nedim C.'nin cenazesi otopsi için Gaziantep Adli Tıp Morgu'na kaldırıldı.

Öte yandan silahlı saldırının gerçekleştiği sokağa gelen olay yeri inceleme ekipleri incelemelerde bulundu. Yapılan ilk incelemelerde olay yerinde 11 adet boş kovan bulundu. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Gaziantep Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Çorlu tren kazası duruşmasında karar belli oldu mu? Tren kazası davasında son durum nedir? 2024-KPSS Lisans Öğretmenlik Alan Bilgisi Testi (ÖABT) ne zaman? #128204 Başvurular başladı mı? Dilan Polat ve Banu Parlak davası ne oldu? Dilan Polat ile Banu Parlak duruşmasında karar belli oldu mu? Öğrencisine taciz iddiasıyla tutuklanan öğretmen kim? Olay ne, nerede oldu? Dilan Polat çıkıyor mu? Dilan Polat, Banu Parlak duruşmasında ağladı mı? Nilda Polat'a dokunmak istedi, eşinin elini tuttu... 22 Nisan hangi burç? 22 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 22 Nisan tarihi hangi burç olur? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Ahmet Can kimdir? Ahmet Can Altıntaş kaç yaşında, nereli? Ahmet Can puan aldı? Çorlu tren kazasında kaç kişi öldü? Çorlu tren kazası ne zaman, kaç yılında oldu? Ehliyet alımında yeni bir karar! Kimler ehliyet alamayacak? Ehliyet alabilmenin şartları neler? 1 Mayıs resmi tatil mi? 1 Mayıs Çarşamba günü tam gün mü, yarım gün mü tatil olacak 2024? ADET GECİKMESİ NEDEN OLUR? Adet gecikmesinin en yaygın sebebi ne? Çorlu tren kazası duruşması ne zaman? Çorlu tren kazası davası ne oldu? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Bilge Can kimdir? Bilge Can kaç yaşında, nereli? Bilge kaç puan aldı? Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne? Sevda Türküsev kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sevda Türküsev kaç yaşında, nereli? Sevda Türküsev biyografisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title