Haberler

Gaziantep'te Silahlı Kavga: 2 Yaralı

Gaziantep'te, alacak konusunda çıkan silahlı kavgada 1'i sokaktan geçen ortaokul öğrencisi, 2 kişi yaralandı.

Gaziantep'te, alacak konusunda çıkan silahlı kavgada 1'i sokaktan geçen ortaokul öğrencisi, 2 kişi yaralandı.

Olay, öğle saatlerinde Turan Emeksiz Mahallesi'nde meydana geldi. Erbil M. yanındaki arkadaşları ile alacak konusundan dolayı husumetli olduğu Serdar K.'nin evine geldi. Konuşmak için çağırılan Serdar K.'nin çıkmaması üzerine öfkelenen Erbil M. ve arkadaşları yanlarındaki tüfek ve tabanca ile eve ateş açtı. Bunun üzerine Erbil M. de evden tüfekle karşılık verdi. Kavgada Erbil M.'nin ateşlediği tüfekten çıkan saçmalar Serdar K.'yı, kim tarafından ateşlendiği bilinmeyen tabanca kurşunu ise sokaktan geçen ortaokul öğrencisi 13 yaşındaki Şaban Hakan Çiftçi'nin ayağına isabet ederek yaraladı. Yaralılar, kavga ihbarı üzerine seök edilen ambulansla tedavi için Dr. Ersin Arslan Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Tedaviye alınan yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

Kavga ardından soruşturma başlatan polis, olaya karıştığı saptanan 1 kişiyi gözaltına alırken, diğer şüphelileri belirleyerek yakalamaya çalışıyor.

- Gaziantep

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Gaziantep Erbil Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title