Haberler

Gaziantep'te Polise Silahlı Saldırı

Gaziantep'te Polislere Yapılan Silahlı Saldırıda İlk Belirlemelere Göre 1 Polis ve Bir Saldırgan Yaralandı.

Gaziantep'te polislere yapılan silahlı saldırıda ilk belirlemelere göre 1 polis ve bir saldırgan yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Vatan Mahallesi'nde bir kavga ihbarını değerlendirmek için giden polis ekipleri kimliği belirsiz kişilerin silahlı saldırısına uğradı. Bir otomobilde bulunan 4 kişi araçtan inerek ekip otosu yanında bulunan polislere rast gele ateş açtı. Bu sırada boğaz ve boynuna kurşun isabet eden bir polis memuru yaralandı. Ekip arkadaşları tarafından polis otosuna bindirilen yaralı polis memuru Hakan Aykanat, Gaziantep Avukat Cengiz Gökçek Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Olay sonrası Gaziantep Emniyet Müdürlüğü alarma geçerken, saldırı yapılan, renk ve modeli belirlenen otomobil üzerinde uygulamalara başladı. Olaya karıştığı tahmin edilen ve bacağından yaralı olduğu öğrenilen A.T. kayıplara karıştı. İlk belirlemelere göre, polis, durumu şüpheli görülen ve olaya karıştığı tahmin edilen 6 kişiyi gözaltına alırken, olaya karıştığı iddia edilen S.D.'ninde yakalanması için çalışmalara başladı.

Öte yandan, olay sonrası Vatan Mahallesi ve Fırat Mahallesi'ni zanlıların yakalanması için ablukaya alındı. Hastane çevresinde de yoğun güvenlik önlemlerinin alındığı gözlendi. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

(HD-ST-ÖK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title