Haberler

Gaziantep'te Otomobilden 28 Bin Liralık Hırsızlık

Gaziantep'te otomobilden 28 bin liralık hırsızlıkGAZİANTEP'te park halindeki lüks otomobilin camını zorlayarak açan kimliği belirsiz 2 kişi, torpido gözünde bulunan 20 bin lira ve 8 bin lira değerindeki alyansı çaldı.

Gaziantep'te otomobilden 28 bin liralık hırsızlık

GAZİANTEP'te park halindeki lüks otomobilin camını zorlayarak açan kimliği belirsiz 2 kişi, torpido gözünde bulunan 20 bin lira ve 8 bin lira değerindeki alyansı çaldı. Şüphelilerin para ve alyansı alıp kaçmaları, güvenlik kameralarına yansıdı.

Olay, dün akşam saatlerinde Sarıgüllük Mahallesi'nde bir marketin açık otoparkında meydana geldi. Gaziantep'te ticaretle uğraşan Hasan Yılmaz borcunu ödemek üzere evden aldığı 20 bin lira ve 8 bin lira değerindeki alyansı otomobilinin torpidosuna bıraktı. Yılmaz, iş yerinin yakınlarında alışveriş için gittiği bir marketin otoparkına otomobilini park edip ayrıldı. Bu sırada kimliği belirsiz 2 kişi, aracın camını zorlayarak açıp torpido gözündeki para ve alyansı alıp kaçtı. Alışverişin ardından döndüğünde para ve alyansının yerinde olmadığını fark eden Yılmaz, polise haber verdi. İhbar üzerine olay yerine gelen polisler, otomobilde parmak izi alıp çevredeki güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Olayın yaşandığı bölgedeki bir güvenlik kamerası görüntülerinde, şüphelilerin para ve alyansı aldıktan sonra koşarak uzaklaştıkları görülüyor. Şüphelilerin kimliklerinin belirlenerek yakalanması için çalışma başlatıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Hasan Yılmaz Gaziantep Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title