Haberler

Gaziantep'te "Memur-Sen'e Davet, Tercihimiz Evet" Programına Yoğun İlgi

Gaziantep’te düzenlenen “Memur-Sen’e Davet, Tercihimiz Evet" programı yoğun ilgi gördü.

Gaziantep'te düzenlenen "Memur-Sen'e Davet, Tercihimiz Evet" programı yoğun ilgi gördü.

Şehitkamil Kongre ve Kültür Merkezinde Gerçekleştirilen programa, Memur-Sen Konfederasyonu'na üye Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası(Bem-Bir-Sen) Genel Başkanı Mürsel Turbay ile Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı Levent Uslu, AK Parti Gaziantep Milletvekili Abdulkadir Yüksel, Memur-Sen Gaziantep Şube Başkanı Ahmet Gök ile çok sayıda sendika üyesi katıldı. Programda konuşan Genel Başkan Yardımcısı Levent Uslu, sendikanın bütün yönetimiyle alanlarda olduğunu belirterek, "Memur-Sen'e davet kararımız evet programı kapsamında 81 il ve 100 büyük ilçede programlar düzenlemekteyiz bugünde Gaziantep'teyiz. Memur-Sen'in bütün yöneticileri alanlarda" dedi.

16 Nisan'daki referandum için milletin yanında olduğunu belirten Uslu, sendika üye sayısını 1 milyon 111 bin 111 üyeye çıkarmayı hedeflediklerini vurgulayarak, "Bu hedefimizi gerçekleştirmek ve toplumumuzun milletimizin 16 Nisan'daki referandumda neden evet demesi gerektiğini anlatmak için meydanlara indik. Gaziantep'te coşkulu bir program icra ediyoruz. Biz 16 Nisan'da emeğimiz için, milletin istikbali için ve istikrar için evet diyoruz" dedi.

AK Parti Gaziantep Milletvekili Abdulkadir Yüksel hep beraber güçlü Türkiye için güçlü bir evet çıkaracaklarını belirterek, bu davanın milletin davası olduğunu söyledi.

Memur-Sen Gaziantep Şube Başkanı Ahmet Gök ise, vesayetçilerin 100 yıldır milletin elinden çaldığı devleti 16 Nisan'da geri alacaklarını ifade etti. Memur Sen'in anlatıldığı sinevizyon gösterisinin de yer aldığı programda, Milletvekili Yüksel'e hediye verildi.

Program, sendikanın üye çalışmaları ve Cumhurbaşkanlığı Hükumet Sistemi ile Yeni Anayasa hakkında verilen bilgilerle devam etti. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Memur Sen Gaziantep AK Parti Politika Güncel Haberler

title