Haberler

Gaziantep'te Kazanan Yok

Güncelleme:

Spor Toto Süper Lig'de son hafta maçında üçüncülük hesapları yapan Gaziantepspor sahasında Beşiktaş'ı ağırladı.

Spor Toto Süper Lig'de son hafta maçında üçüncülük hesapları yapan Gaziantepspor sahasında Beşiktaş'ı ağırladı. Kamil Ocak Stadı'nda oynanan zorlu mücadelede golsüz eşitlikle sona erdi.

Bursaspor ile üçüncülük mücadelesi veren Gaziantepspor, yeşil-beyazlıların kazandığı haftada berabere kalarak ligi dördüncü sırada tamamladı. Maça iddiasız çıkan Beşiktaş ise sezonu beşinci sırada bitirdi.

Spor Toto Süper Lig'de 2010-2011 sezonunda Gaziantepspor 59, Beşiktaş ise 54 puanla sezonu kapattı. Gaziantepspor ligi dördüncü bitirdiği için Beşiktaş ise Ziraat Türkiye Kupası'nı kazanarak önümüzdeki sezon UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele etme şansı yakaladı.

A2 TAKVİYELİ BEŞİKTAŞ

Beşiktaş sahaya yedek ağırlıklı bir kadroyla çıktı. Siyah beyazlılarda Hilbert ve Bobo dışında yabancı futbolcular forma giymedi. Beşiktaş'ta sakat, cezalı ve izinli futbolcularının çokluğu nedeniyle 12 futbolcu kadroda yer almazken, A2 takımından 7 oyuncu 18 kişilik kadroya dahil edildi.

Siyah-beyazlılarda, hafta içinde sözleşmesi feshedilen Nihat Kahveci'nin dışında, sarı kart cezalıları Ricardo Quaresma ve Simao Sabrosa, tedavileri süren İbrahim Toraman, Matteo Ferrari, Cenk Gönen, Tomas Sivok, Ersan Adem Gülüm, Fabian Ernst, Mert Nobre ile izinli olan Guti Hernandez, Manuel Fernandes ve Hugo Almeida maç kadrosunda bulunmuyor.

G.ANTEPSPOR'DA ÜÇ İSİM OYNAMADI

Gaziantepspor'da sakat olan başarılı file bekçisi Karcemarskas ve Hürriyet kadroda yer almadı. Enfeksiyon kapan golcü futbolcu Cenk Tosun ise kadorda yer almadı.

Kırmızı-siyahlı ekip, Beşiktaş'ı yenip yarıştaki rakibi Bursaspor'un cezası nedeniyle Eskişehir'de ve seyircisiz oynayacağı Gençlerbirliği maçının sonucunu bekleyecek. Son haftaya Bursaspor ile aynı puanla (58) giren Gaziantepspor, zorlu Beşiktaş maçında saha ve seyirci avantajını kullanarak sahadan üç puanla ayrılmayı hedefliyor.

Gaziantepsporlu taraftarlar, maça büyük ilgi gösterirken, az sayıdaki Beşiktaşlı taraftar da takımlarına destek olmak için tribündeki yerlerini aldı.

BEŞİKTAŞ İSTEKLİ BAŞLADI

Beşiktaş genç oyuncularının ağırlıkta olduğu bir kadroyla sahaya çıkmasına rağmen siyah-beyazlılar maça oldukça istekli başladı. İlk on dakikalık bölümde Beşiktaş etkili bir görüntü sergiledi. Siyah-beyazlılarda yıldız isimlerin yer almadığı maçta İsmail ve Hilbert kanatlarda etkili oldu. Hilbert ise yakaladığı tehlikeli pozisyonlarda etkisiz vuruşlar yaparak takımını öne geçirme şansını değerlendiremedi.

GAZİANTEP SONRADAN AÇILDI

Gaziantepspor durgun başladığı maçın ilerleyen dakikalarında oyuna ortak oldu. Süratli oyuncularıyla ileri çıkan kırmızı-siyahlılar, Beşiktaş kalesine zaman zaman tehlikeli akınlar geliştirdi. Ancak bu pozisyonlarda ev sahibi aradığı golü bulamadı.

Süratli bir tempoda oynanan ilk 45 dakikada Gaziantepspor ve Beşiktaş zaman zaman etkili pozisyonlar geliştirmesine rağmen golü bulamadı. İlk yarının son düdüğü çaldığında ise devereye golsüz eşitlikle gidildi.

GAZİANTEPSPOR'DAN ÜÇ FUTBOLCUYA PLAKET

Kamil Ocak Stadı'nda oynanan zorlu mücadelenin ilk yarısı sona erdiğinde Gaziantespor'da önümüzdeki sezon takımdan ayrılacak olan isimlere plaket verildi.

Başkan İbrahim Kızıl, gelecek sene takımdan düşünmedikleri isimlerden Jorginho, Julio Cesar ve Zurita'ya plaket vererek, yaptıkları katkılardan dolayı bu isimlere teşekkür etti. Gaziantepsporlu taraftarlar ise futbolcularına tezahürat ederek onları ayakta alkışladı.

60'TAN SONRA OYUN KOPTU

İkinci yarı orta saha mücadelesi şeklinde başladı. Üçüncülük hesapları yapan Gaziantepspor dakikalar ilerledikçe Beşiktaş kalesine çok adamla gitmeey başladı. Beşiktaş ise rakibinin savunmasında bulduğu boşlukları değerlendirmeye çalıştı.

İkinci yarında ilk tehlikeli atak 60. dakikda Beşiktaş

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title