Haberler

Gaziantep'te Karısını Çocuğunun Önünde Bıçaklayan Şahıs Mahkemeye Çıkarıldı

Gaziantep’te karısını çocuğunun gözleri önünde bıçaklayan ve olaydan 20 saat sonra yakalanan şahıs sorgusunun ardından mahkemeye sevk edildi.

Gaziantep'te karısını çocuğunun gözleri önünde bıçaklayan ve olaydan 20 saat sonra yakalanan şahıs sorgusunun ardından mahkemeye sevk edildi.

Çorum'da yaşayan Özgür M. (32), Gaziantep'in Şehitkamil ilçesi Zeytinli Mahallesi'nde boşanmak üzere olduğu karısı Hakkın M.'yi (29) çocuğunun gözleri önünde bıçaklamış, ayrı yaşadığı karısını 5-6 bıçak darbesi ile yaralayan Özgür M. olayın ardından kaçmıştı. Gaziantep Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet büro Amirliği ekipleri, 20 saat sonra Özgür M.'yi parkta uyurken yakalamıştı. Özgür M.'nin sorgusunda karısını çocuklarını göstermediği için bıçakladığını söylediği öğrenilirken, olaydan 3-4 gün önce de çocuklarını göstermediği gerekçesiyle karısının evinin tam karşısında bulunan Şehitkamil Devlet Hastanesi'nde pencereye çıkarak intihar girişiminde bulunduğu ve hastane görevlileri tarafından ikna edilerek, aşağıya indirildiği ortaya çıkmıştı.

Sorgusu tamamlanan Özgür M. önce sağlık kontrolü için Şehitkamil Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Sağlık raporunun alınmasının ardından şahıs, Gaziantep Adliyesi'ne gönderildi. Şahsın ifade verme işleminin sürdüğü öğrenildi. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Şehitkamil Zeytinli Çorum 3.Sayfa Haberler

title