Haberler

Gaziantep'te İlk Kez Ayak Bileği Artroskopisi Yapıldı

Gaziantep Amerikan Hastanesi'nde İlk Kez Bilek Kısmında Oluşan Kireçlenmeler İçin Artroskopi Sistemiyle Kapalı Ameliyat Yapıldı.

Gaziantep Amerikan Hastanesi'nde ilk kez bilek kısmında oluşan kireçlenmeler için artroskopi sistemiyle kapalı ameliyat yapıldı.

Gaziantep Amerikan Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Opr. Dr. Bekir Erbey, Gaziantep'te ilk kez bilek kısmında oluşan kireçlenmeler ve ağrıya neden olan sorunları artroskopi sistemiyle kapalı olarak ameliyat ettiklerini belirterek, "Hastanemize sıklıkla gelen bazı hastalarımızın ayak bileklerinde şiddetli ağrı şikayetleri oluyor. Bugün ameliyata aldığımız hastamızın sağ ayak bileğinde devam eden ağrı şikayetleri vardı. Daha önceleri çeşitli hastanelere ve doktorlara başvuran hastamız gördüğü

bütün tedavilerden sonuç alamamış. Arkadaşlarımızla yaptığımız değerlendirmeler sonrasında hastamızı diz bölgesine uygulanan artroskopi sistemiyle ameliyata aldık. İlk kez ayak bileği için yaptığımız ameliyat başarıyla sonuçlandı. Bu sistem sayesinde ayak bileğinde oluşan kireçlenmeler ve kıkırdakta meydana gelen hasarlar tedavi edilmektedir. Kapalı olarak yapılan ameliyat sonrasında hastamız rahatlıkla ayağa kalkarak yürüyebiliyor. Bu sistemin hastalarımıza büyük fayda sağlayacağına inanıyorum. Tüm

Gaziantep halkına hayırlı olsun" dedi.

(HD-OÇ-GS-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title