Haberler

Gaziantep'te hayırsever Topçuoğlu ailesinden eğitim kampanyasına destek

Güncelleme:

Gaziantep Valiliği koordinasyonunda başlatılan "100. Yılda 100 Hayırsever" kampanyasına Topçuoğlu ailesi 3 okul ile destek verdi.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, 32 derslikli Mavikent Anadolu Lisesi ve Spor Salonu, 32 derslikli Beykent Anadolu Lisesi ile 32 derslikli içerisinde 4 atölyesi bulunan 25 Aralık Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine isim hakkı verilmesi ile ilgili protokol imzalandı.

Açıklamada görüşüne yer verilen Gaziantep Valisi Davut Gül, kampanyaya diğer iller tarafından gıpta ile bakıldığını belirterek, şunları kaydetti:

"Gaziantep'e baktığımızda okulların, camilerin üzerinde mutlaka bir hayırseverimizin ismiyle karşılaşıyoruz. Topçuoğlu ailesinin şehre kazandırdığı eserleri ise gerek hastane gerek yüksekokul gerekse de okullar gibi pek çok yerde görüyoruz. Bugün de 100. yılda 100 hayırsever kampanyasına 3 okul ile destek veriyorlar. Okullar 32 derslikli ve atölyeleri var. Destekledikleri için ben çok teşekkür ediyorum. İnşallah tez zamanda biz de 100 okulumuzu tamamlayıp Türkiye ve dünyada önemli bir projeyi taçlandırmış olacağız."

Büyükşehir Belediyesi tarafından hayırseverlerin isminin cadde ve sokaklara verilmesi ile ilgili de değerlendirmede bulunan Vali Gül, "İsimlerin caddelerde, sokaklarda yaşatılması konusunda da Belediye Başkanı'mıza teşekkür ediyoruz. Sizler buna değersiniz. Keşke imkan olsa daha fazlasını yapsak ama imkanlar dahilinde bu kadarını yapabildik." ifadelerini kullandı.

Hayırseverlerin eğitim ve sağlık alanında yaptığı yatırımların önemine değinen Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin de şu ifadeleri kullandı:

"Bunu yapan irade okullarla da çocuklarımızın eğitim hayatına dokunuyor. Bu özel ailelere isimlerini daha da yaşatmak için yeni alanlar açalım istedik. Şehrimizin en güzel caddelerine sizlerin uygun gördüğünüz yerlere meclis kararı alarak isimlerinizi vereceğiz. Bunu daha da şehirde görünür hale dönüştürme arzusundayız. Böyle iyiliği büyüteceğiz. İyiler kazanacak ve birlikte kazanacağız. Bu şehir kazanacak."

Hayırsever Mustafa Topçuoğlu ise aile olarak şehre katkı sunmaktan mutluluk duyduklarını belirterek, şunları kaydetti:

"Projeye desteğimizin olması temennisiyle yola çıktık. Şehrimizin eğitim konusunda gideceği çok yol var. Daha güzel bir şehir için hepimizin eğitim konusunda elinden gelen bütün imkanları sağlaması lazım. Bizim bundan önce de her zaman eğitim konusunda desteklerimiz vardı. Bununla da sınırlı olmayacak. İnşallah önümüzdeki dönemde de aynı şekilde şehrimizin eğitim konusunda daha ileriye gitmesi için elimizden geleni yapacağız."

Hayırseverler Berrin Topçuoğlu ile Mücevher Topçuoğlu ise projeye katkı sunmaktan duydukları memnuniyeti vurguladı.

Kaynak: AA / Güncel

Gaziantep Valiliği Gaziantep Mavikent Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

29 MART BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI: Bu hafta neler var? Bu hafta BİM'e hangi ürünler geldi? İstanbul'da yangın mı var? İstanbul'da nerede, ne yangını var son dakika! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 29 Mart Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Moritanya'da bir kadın evlenmek istiyorsa kaç kilo olmalıdır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Basketbol tarihinde bir oyuncu kariyerinde en fazla toplam kaç sayı atmıştır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Dünyanın en uzun öküzü günde kaç litre su içer? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! RESİMLİ HAYIRLI CUMALAR MESAJLARI | Hadisli Cuma mesajı! En güzel resimli cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları En yeni Cuma mesajları neler? Kısa, ayetli ve anlamlı Cuma mesajları hangisi? EN İYİ CUMA MESAJLARI: Whatsapp, Facebook Ayetli, resimli, kısa Cuma mesajları! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mart AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mart Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 29 Mart 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı! On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 29 Mart 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 29 Mart Resmi Gazete yayımlandı! 32503 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Teravih namazı 8 rekat kılınır mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title