Haberler

Gaziantep'te "Genel Sağlığın ve Ahlakın Korunması" Uygulaması

Gaziantep'te 193 Polisin Katılımı ile Gerçekleştirilen "Genel Sağlığın ve Ahlakın Korunması" Uygulamasında 2 Tabanca Ele Geçirilirken, Aranan 4 Kişi de Yakalandı.

Gaziantep'te 193 polisin katılımı ile gerçekleştirilen "Genel sağlığın ve ahlakın korunması" uygulamasında 2 tabanca ele geçirilirken, aranan 4 kişi de yakalandı.

Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube ekiplerince genel sağlığın ve ahlakın, başkalarının hak ve hürriyetlerinin korunması amacıyla saat 22.00 ile 04.00 saatleri arasında eğlence merkezleri ve içkili restoranlarda ve buralarda bulunan şahıslar üzerinde yapılan uygulamada 250 kişi sorgulandı. Sorgulama sonucunda çeşitli suçlardan aranan 4 kişi yakalanırken, bir kayıp şahıs bulundu, 2 tabanca ele geçirildi, 2 iş yerine de yasal işlem yapıldı.

Emniyet Müdürü Ali Yılmaz, Asayişten Sorumlu Emniyet Müdür Yardımcısı Fatih Necdet Öztürk ve Asayiş Şube Müdürü Mustafa Çavuş ile Atatürk Bulvarı ve Türkmenler Caddesi'ndeki denetimleri yerinde inceledi. Yılmaz, sokaklarda karşılaştığı vatandaşlar ve gece saatlerinde çalışan esnafla sohbet ederek asayiş ve güvenlik konularında görüşlerini aldı. Vatandaşlar, Emniyet Müdürü Ali Yılmaz'ın çalışmaları sayesinde kentin huzur ve güvenli bir kent haline geldiğini ve polisin çalışmalarından dolayı memnun

olduklarını dile getirdi.

Emniyet Müdürü Ali Yılmaz da yaptığı açıklamada, Asayiş Şube ekiplerinin yaptıkları uygulamaya 193 polisin katıldığını belirtti. Yılmaz, "Gaziantep halkımızın huzur ve güvenliğini sağlamak, suçları oluşmadan önce önlemek ve aranan şahısların yakalanması noktasında 193 polisle birlikte umuma açık olan yerlerde arama yaptık. Aramalar neticesinde 2 silah ve aranan bazı şahıslar yakalandı. Gaziantep halkının güvenliği için arkadaşlarımız gece gündüz demeden çalışmalarına devam ediyorlar" diye konuştu.

(OÇ-GS-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title