Haberler

Gaziantep'te Fatma Şahin'in Makam Koltuğuna Oturup 1 Günlük Başkan Olan Öğrenci, İntihar Etti

Güncelleme:

Geçen yılki 23 Nisan kutlamalarında Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'in makam koltuğuna oturan 14 yaşındaki ortaokul öğrencisi, intihar etti.

Gaziantep'te geçen yılki 23 Nisan kutlamalarında Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'in makam koltuğuna oturan ortaokul 8'inci sınıf öğrencisi 14 yaşındaki K.N.K. intihar etti. K.N.K.'nın intihar sebebi henüz belirlenemedi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı

BABASINA AİT TABANCAYLA BAŞINA ATEŞ ETTİ

Gazete Habertürk'te yer alan habere göre, olay, dün akşam Eyüp Sultan Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre K.N.K., annesi ve ablasının yanından ayrılarak odasına geçti. Bir süre sonra babasına ait tabancayla başına ateş etti.

SİLAH SESİNİ DUYAN ANNE, KIZINI KANLAR İÇİNDE BULDU

Annesi, silah sesini duyarak odaya girdiğinde kızını kanlar içinde yatarken buldu. Olay yerine çağrılan sağlık ekipleri, genç kızın yaşamını yitirdiğini belirledi.

SEBEBİ HENÜZ BELLİ DEĞİL

K.N.K.'nın intihar sebebi henüz belirlenemedi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Sani Konukoğlu Ortaokulu 8'inci sınıf öğrencisi K.N.K., başarısı nedeniyle geçen yıl 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarında Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'in makam koltuğuna oturmuştu.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Fatma Şahin Gaziantep Habertürk 23 Nisan 3.Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (35)

Spqr:

Kendini çukundanmi asmis?

5
71
yanıtYanıtla
eel:

Biz çocukken yırtık ayakkabılarımız güzel uçurtmalarımız vardı , harçlığımız yetmezdi simit almaya leblebi tozu alırdık . Biz çocukken sınıfta bit kontolü yapılırdı birkaç kişiye saçlarını kazıt derdi hoca , arkadaşlarımız utanmasın diye hepimiz saçlarımızı kazıtırdık . Biz çocukken bilgisayar , cep telefonu yoktu maç yapardık plastik topla . Şimdi işler değişti çocuklar çok daha zengin çok daha mutsuz . Hayat derslerde başarılı olmak değil mutlu olma olayıdır çocukları çok zorlamayın

65
1
yanıtYanıtla
Gaziantepli:

Yorum yazan tum arkadaşlara sesleniyorum bende gaziantepte oturuyorum hergun elektrigimiz suyumuz kesiliyor uni mezunuyum arti ikinci universiteyide okuyorum ama hic bi yerde is bulamiyorum ak parti genclik kollarina uye olmayani almiyolar işe kpssm 83 olmasina ragmen belediyede okuma yazmasi zor olan kisiler bile is bulurken ben is bulamiyorum otobus ucretlerimiz 2.5 lira ve aktarma yok yani bi yere tek otobusle gidemeyecekseniz gidiş 2.5+2.5 geliste oyle 10 lira aylik maas kadar otobus ucreti oduyoruz bide en can sıkıcı sey fatma şahini turkiyenin ilk 10 en ii belediye baskani secmisler bu masum kizin neden intihar ettigini bilmiyorum ama ben edersem sirf hayatimizi zindan eden bu yonetimden dolayi edicem

42
16
yanıtYanıtla
capkindir:

birak usta bu demogojileri.

yanıt4
yanıt14
AŞİNA:

İNSANLARIN BİRBİRİNE DİN, AHLAK, TARİH. . . . . . SATMADIĞI. . . . . BİRLİK, SEVGİ, SAYGI, VEFA, SAMİMİYET, SICAKLIK, İÇTENLİK, DÜRÜSTLÜK, MİLLİ KİMLİK ((ümmi değil !!!)). . . . SATTIĞI 80 LERİ 90 LARI GEL DE ÖZLEME. . . . . SIRF BU NEDENLE 80 LER DİZİSİNİN 3. TEKRARINI İZLİYORUM

28
16
yanıtYanıtla
BİLMİŞ:

Dostum bu dediklerinin hepsinin bir arada olması imkansız. . . Bir kere fizik kurallarına aykırı. . . . Aynı kutuplar birbirlerini iter. . . :)))

yanıt0
yanıt0
TİREBOLU LU HASAN PAŞA NIN OĞLU TOLGA:

TUNÇ 06 ya cevaptır. Yazmışsın ki ev de silahın işi ne? Günümüz çooook ama çok kötü geldi bir NAMUSSUZ kapına dayandı ne edeceksin? İşte evde silah bunun için!

11
23
yanıtYanıtla
dede:

14 yaşındaki bir çocuk intihar etmesini biliyorsa silahı biliyorsa Aynı zamanda diğer çocuklarda 14 15 yaşında zina yapabilir bu aile terbiyesi gerektirir sorumluluk gerektirir ALLAH Rahmet eylesin.

6
24
yanıtYanıtla
MEHMET:

İŞİNİZ GÜCÜNÜZ BELDEN AŞAĞI

yanıt5
yanıt1
salih:

Allah rahmet eylesin nur icinde yatsin amin.

26
0
yanıtYanıtla
Tüm 35 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title