Haberler

Gaziantep'te Düzenlenen Çocuk ve Gençlik Festivali

Gaziantep'te, 'Çocuk ve Gençlik Festivali'nin Düzenlenmesinde Emeği Geçenler Ödüllendirildi

Gaziantep'te, 'Çocuk ve Gençlik Festivali'nin düzenlenmesinde emeği geçenler ödüllendirildi.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Medya ve İletişim Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Gaziantep Valiliği koordinasyonunda, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Gaziantep Üniversitesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü gibi birçok kurum ve kuruluşun katkısı ile bu yıl ilk defa çocuklar ve gençler için festivaller gerçekleştirildi.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonunda yapılan törende, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey, Gaziantep Üniversitesi Toplumsal Duyarlılık Projesi Koordinatörü Prof. Dr. Mehmet Mutaf ve İl Milli Eğitim Müdürü Ekrem Serin'e plaket verdi.

Güzelbey, konuşmasında, Gaziantep'te ilk defa gerçekleştirdikleri Çocuk ve Gençlik Festivali'nde emeği geçen çok değerli katılımcılara plaket sunduklarını belirterek, organizasyon dolayısıyla Gaziantep Valisi Süleyman Kamçı ile Milli Eğitim Müdürlüğü ve Gaziantep Üniversitesi'ne teşekkür etti.

Festivalleri hazırlayan komitede görevli öğretmenlerin plaketlerini de Prof. Dr. Mehmet Mutaf ve Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Ünsal Göksen verdi.

Tören kapsamında ayrıca Çocuk Festivali Satranç turnuvasında dereceye girenler ödüllendirildi.

(SEÇ-MHD) - GAZİANTEP

Kaynak: AA / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title