Haberler

Gaziantep'te Cinayet

Gaziantep'te, bir kişi hastanede tedavi gören kardeşini tabancayla öldürdü.

Gaziantep'te, bir kişi hastanede tedavi gören kardeşini tabancayla öldürdü.

Edinilen bilgiye göre, Fevzi Ç. (27) yüksekten düşme neticesi ayaklarından yaralanan ve Avukat Cengiz Gökçek Devlet Hastanesi Ortopedi Servisinde tedavi gören kardeşi Ramazan Ç.'yi (24) yattığı odada ziyaret etti.

Bir süre sonra iki kardeş arasında henüz bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine Fevzi Ç., kardeşi Ramazan Ç.'ye tabancayla ateş etti. Ramazan Ç., olay yerinde hayatını kaybederken, silah sesleri üzerine hastane polisi ve olay sırasında hastanede bulunan polis ekipleri, cinayet zanlısı Fevzi Ç.'yi olayda kullandığı tabancayla birlikte suçüstü yakaladı.

Cinayetin işlendiği servise gelen Şahinbey İlçe Emniyet Müdür Vekili Kemal Başaran, cesedin bulunduğu odada incelemelerde bulundu ve yetkililerden bilgi aldı. Bir süre giriş çıkışlara kapanan ortopedi servisi, cumhuriyet savcısının ceset üzerinde yaptığı incelemenin ardından otopsi için hastane morguna kaldırıldı.

Fevzi Ç.'nin polise verdiği ilk ifadede, kardeşinin travesti olduğunu iddia ederek, "Dışarı çıkacak, kimselerin yüzüne bakacak halimiz kalmadı. Bu utançtan kurtulduk" dediği öğrenildi.

- GAZİANTEP

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title