Haberler

Gaziantep'te Bin 200 Polisle 'Huzur Türkiye Uygulaması'

EMNİYET Genel Müdürlüğü'nün talimatıyla Türkiye genelinde yapılan 'Huzur Türkiye Uygulaması' kapsamında Gaziantep'te bin 200 polisin katılımıyla asayiş uygulaması yapıldı.

EMNİYET Genel Müdürlüğü'nün talimatıyla Türkiye genelinde yapılan 'Huzur Türkiye Uygulaması' kapsamında Gaziantep'te bin 200 polisin katılımıyla asayiş uygulaması yapıldı.

Kent genelindeki umuma açık yerlere yönelik Emniyet Genel Müdürlüğü talimatıyla, Asayiş Şube Müdürlüğü, Terörle Mücadele, Özel Harekat, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele şubelerinde görevli bin 200 polis, maliye, zabıta ve Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü ekiplerinin de katılımıyla huzur operasyonu düzenlendi. Uygulamada, şehir içindeki ana caddeler ve şehirlerarası yollarda kurulan 12 ayrı kortrol noktalasında şüpheli görülen araçlar durdurularak arandı, sürücüler ve yolcuların kimlik kontrolü yapıldı. Kent merkezinde ise başta alkollü mekanlar olmak üzere umuma açık, kafe, lokanta, bar, otel gibi yerlerde denetim yapıldı. Yaklaşık 4 saat süren uygulamada ekipler, çok sayıda kişinin kimlik sorgusunu yaptı. Uygulama kapsamında ruhsatsız veya amaç dışı faaliyet gösteren, sigortasız işçi çalıştıran ve kapalı alanda sigara içildiği tespit edilen işyerleri hakkında ise yasal işlem başlatıldı. - Gaziantep

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Emniyet Genel Müdürlüğü Gaziantep Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Galatasaray'ın Adana Demirspor kamp kadrosu! Kadroda kimler var? Hudutsuz Sevda nerede çekiliyor? Hudutsuz Sevda setleri nerede? Brighton Manchester City maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Brighton Manchester City maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title