Haberler

Gaziantep'te "Ambalaj Atıklarının Kontrolü" Konulu Seminer Verilecek

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Tarafından "Ambalaj Atıklarının Kontrolü" Konulu Seminer Düzenleneceği Bildirildi.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından "Ambalaj Atıklarının Kontrolü" konulu seminer düzenleneceği bildirildi.

Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamada, 24.06.2007 tarih ve 26562 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe giren Ambalaj Atıklarının Kontrolü Yönetmeliği'nin başta Büyükşehir Belediyeleri olmak üzere diğer tüm Merkez İlçe Belediye Başkanlıkları ile İlk Kademe Belediye Başkanlıklarının konu ile igili alması gereken tedbirler ile yine tüm iş ve işlemlerde kişi, kurum, kuruluş ve işletmeler arasındaki koordinasyonun sağlanması konularında sorumluluklarının anlatılacağı belirtildi.

Bu kapsamda, ambalaj atıkları konusunda diğer tüm belediyelerde çalışmaları bulunan ve Büyükşehir Belediye Başkanlığı içinde ambalaj atıklarının geri dönüşümünde uzmanların sunumlarıyla katılım sağlayacakları kaydedilen açıklamada, "Seminer Belediyemiz Meclis Salonu'nda 28 Şubat tarihinde 09.00 ile 16.00 saatlerinde gerçekleştirilecektir. Bahsi geçen seminerler kapsamında; sınırlarımız dahilinde faaliyet gösteren tüm işletmeler ve resmi kurumların koordinasyonunu sağlayarak, geri dönüşüme kazandırılması gereken atık yağ ve ambalaj atıklarının geri dönüşümünün sağlanması ve alt yapı sistemlerinin oluşturulması faaliyetlerinde kontrolü sağlamak hedef olarak tespit edilmiştir" denildi.

(OÇ-OÇ-Y) 27.02.2008 18:33 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title