Haberler

Gaziantep'te 2 Ayrı Silahlı Kavgada 2 Kişi Yaralandı

Gaziantep'te Meydana Gelen 2 Ayrı Silahlı Kavgada 2 Kişi Yaralandı.

Gaziantep'te meydana gelen 2 ayrı silahlı kavgada 2 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, 23 Nisan Mahallesi 36 Sokak'ta kimliği belirsiz kişi ya da kişiler, evine gitmekte olan M.A. ile tartıştı. Bu sırada silahını çeken bir şahıs M.A.'ya 3 el ateş etti. Bacağından tek mermiyle vurulan M.A. Cengiz Gökçek Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Sol ayak bileğine isabet eden mermiyle yaralanan M.A.'nın hastanede yapılan ilk müdahalenin ardından durumunun iyi olduğu öğrenildi. Polis olayın yaşandığı sokakta incelemelerde bulanarak olaya karışan şahısları yakalamak için çalışmalarına başladı.

Diğer bir olay ise Şirinevler Mahallesi'nde yaşandı. C.U. daha önce ismini bilmediği ancak aralarında husumet bulunan bir şahısla tartıştı. Bu sırada silahını çeken şahıs C.U.'yu bacağından vurdu. Olay yerine gelen ambulansla Cengiz Gökçek Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralının durumunun iyi olduğu öğrenildi. Polis ekipleri, yaptıkları incelemenin ardından eşkali belirlenen silahlı şahısı yakalamak için çalışmalarına başladı. Her iki olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

(HD-ST-MEF-MEF-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title