Haberler

Gaziantep: Özel Sanko Okulları'nda Paylaşım Gecesi

Gaziantep Özel Sanko Okulları'nda 3. Geleneksel Paylaşım Gecesi düzenlendi. Gecede, 2005-2006 eğitim-öğretim döneminde akademik, spor ve sanat alanlarında ilçe, il, bölge, ülke ve uluslararası yarışmalarda toplam 197 başarı elde eden 177 öğrenciye madalya ve başarı sertifikası verildi.

Gaziantep Özel Sanko Okulları'nda 3. Geleneksel Paylaşım Gecesi düzenlendi. Gecede, 2005-2006 eğitim-öğretim döneminde akademik, spor ve sanat alanlarında ilçe, il, bölge, ülke ve uluslararası yarışmalarda toplam 197 başarı elde eden 177 öğrenciye madalya ve başarı sertifikası verildi.

Okul bahçesinde düzenlenen törene Cumhuriyet Başsavcısı Kazım Arapoğlu, Şehitkamil Belediye Başkanı Metin Özkarslı, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Abdulkadir Demir, İl Kültür ve Turizm Müdürü Ahmet Çelebi, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ali Rıza Ergün, Özel Sanko Okulları Kurucu Temsilcisi Adil Sani Konukoğlu, Okul Danışma Kurulu Başkanı Jülide Konukoğlu, okul yöneticileri, veliler, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Paylaşım ve Ödül Gecesi'ne ilişkin bilgi veren Özel Sanko Okulları Genel Müdürü Murat Köylüoğlu, bu etkinlikle öğrenci, veli ve öğretmenlerin buluşmasının, yıl içerisinde alınan ödüllerin mutluluğunun hep birlikte paylaşılmasının amaçlandığını söyledi.

Özel Sanko Okulları'nın 5 yıl önce kurulduğunu anımsatan Köylüoğlu, ''5 yılda öğrencilerimizin aldığı ödül sayısı 700'e ulaştı. Okulumuz inanıyorum ki; önümüzdeki yıllarda ödüllerine yenilerini ekleyecek ve paylaştığımız gurur daha da büyüyecek" dedi.

Gecede öğrencilerin ödül ve sertifikalarını Cumhuriyet Başsavcısı Kazım Arapoğlu, Şehitkamil Belediye Başkanı Metin Özkarslı, İl Kültür ve Turizm Müdürü Ahmet Çelebi, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ali Riza Ergün, Okul Kurucu Temsilcisi Adil Sani Konukoğlu, Okul Genel Müdürü Murat Köylüoğlu ile Genel Müdür Yardımcıları Nilüfer Köylüoğlu ve Sevim Karakaş verdi.

Bu arada, Okul Danışma Kurulu Başkanı Jülide Konukoğlu, başarılı çalışmalarından dolayı Okul Aile Birliği Başkanı Ayşen Durucu ve sınıf temsilcisi velilere teşekkür belgesi sundu.

Ödül töreninin ardından konuklar, Grup Dolçe'nin seslendirdiği şarkılarla eğlendi. Gece, havai fişek gösterisiyle sona erdi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur?
title