Haberler

Gaziantep: Oto Hırsızları Suçüstü Yakalandı

Gaziantep'te Ham Oto Anahtarlarını İşleyerek Araçları Çaldıkları İddia Edilen 3 Kişi Yakalandı.

Gaziantep'te ham oto anahtarlarını işleyerek araçları çaldıkları iddia edilen 3 kişi yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, 3 kişinin bir araç ile Şanlıurfa'dan Gaziantep'e oto çalmaya geldikleri ihbarını alan Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Hırsızlık Büro ekipleri, plakası belirlenen aracı takibe aldı. Yapılan takip neticesinde şahıslar, Öğretmenevleri Mahallesi'nde bulunan bir sitenin önünde park halinde bulunan Renault 19 marka bir aracın kapılarının kilit yuvalarını yerinden kırarak çaldıkları tespit edildi. Yapılan hırsızlığı suçüstü gören ekipler aracı Ali Fuat Cebesoy Bulvarı üzerinde durdurarak, içerisindeki 3 şahısı gözaltına aldı. Gözaltına alınan şahıslardan Gaziantep'te oturduğu öğrenilen şüphelinin evinde yapılan aramada, 42 adet Renault grubuna ait işlenmemiş ham anahtar, 8 adet minibüslere ait işlenmemiş ham anahtar, 2 adet eğe ile 2004 yılında İstanbul'da ölü olarak bulunan hırsızlıktan sabıkalı R.K.'ye ait fotoğrafın kullanıldığı C sınıfı sürücü belgesi ele geçirildi.

Gözaltına alınan H.E, A.B ve E.K.'nın değişik tarihlerde Gaziantep'ten 2 adet oto çaldıkları ve Şanlıurfa'ya götürerek parçalamak suretiyle sattıkları öğrenildi. Emniyet Müdürlüğü'nde sorguları tamamlanan 3 kişi adliyeye sevk edildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title