Haberler

Gaziantep: "Neşeli Günler" Filminin "Ziya" Karakteri Gaziantep'te Gerçek Oldu

Başrollerini Münir Özkul, Adile Naşit, Şener Şen ve Ayşen Gruda'nın Paylaştığı 1978 Yapımı "Neşeli Günler" Filminin Ziya Karakteri Yıllar Sonra Gaziantep'te Gerçek Oldu.

Başrollerini Münir Özkul, Adile Naşit, Şener Şen ve Ayşen Gruda'nın paylaştığı 1978 yapımı "Neşeli Günler" filminin Ziya karakteri yıllar sonra Gaziantep'te gerçek oldu.

Şener Şen'in canlandırdığı, gördüğü her işten kendine menfaat sağlamaya çalışan ve jiletli tarak işine girerek zorla tıraş ettiği bir kişinin yüzünü kan revan içinde bırakan "Ziya" karakteri Gaziantepli 70 yaşındaki Fevzi Tural'a ilham kaynağı oldu. Çalıştığı işyerinden bir süre önce ayrılan ve işsiz kalan Tural, yapacak bir iş bulamayınca jiletli tarak işine girmeye karar verdi.

Daha iyi bir gelir elde etmek için elinde çantasıyla müşteri toplamaya çalışan Tural, yolda gördüğü vatandaşları durdurarak hemen tıraş etmeye başlıyor. Tural'ın işini yaparken karşılaştığı en büyük sıkıntısını ise denetime çıkan zabıta ekipleri oluşturuyor. Tezgah kurduğu her alanda görevli zabıtalarla karşılaşan Tural, bu nedenle sık sık çantasını toplayarak kaçmak zorunda kalıyor.

İşsiz kaldığı için bu işi yapmaya başladığını belirten Tural, "70 yaşında işsiz kaldım. Bu yaştaki insanı da kimse yanına alıp çalıştırmaz. Ben de 3 milyona jiletli tarak satmaya başladım. Şimdi hem tanıtım yapıyorum hem de vatandaşları tıraş ediyorum. Satışını yaptığım üründe herhangi bir sakınca yok. Vatandaş 10 YTL'ye tıraş olurken, 3 YTL'ye sattığım jiletli tarakla en fazla 2 dakikada traşını olabiliyor. Su yok, sabun yok, zaman kaybı yok" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title