Haberler

Gaziantep Millet Bahçesi'ne 570 araç kapasiteli otopark yapılıyor

Güncelleme:

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ve Vali Davut Gül, Millet Bahçesi'nde yapımı devam eden 570 araçlık otoparkta incelemede bulundu.

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ve Vali Davut Gül, Millet Bahçesi'nde yapımı devam eden 570 araçlık otoparkta incelemede bulundu.

Eski Kamil Ocak Stadyumu'nun bulunduğu yerde 57 bin 485 metrekarelik alanda Millet Bahçesi'nin yapımı devam ediyor.

Proje kapsamında alanda 570 araçlık otopark yapılıyor.

Söz konusu alanda inceleme yapan Şahin ve Gül, çalışmalar hakkında ilgililerden bilgi aldı.

Burada açıklama yapan Şahin, inşaatın bitmesiyle kent merkezinde yer alan tarihi müzelere, kültürel miraslara yönelik ziyaretçi sayısının artacağını söyledi.

Millet Bahçesi'nin 31 bin 506 metrekaresinin yeşil alan olacağını ifade eden Şahin, şunları kaydetti:

"Alanda 676 yapraklı ağaç, 385 ibreli ağaç, 10 bin 42 çalı, 4 bin 624 yer örtücü ve sarıcı türü olmak üzere toplamda 15 bin 727 ağaç ve çalı bulunacak. Bunun yanı sıra 570 araç kapasiteli otopark, bin 760 metrekarelik alanda da GASMEK ve Mutfak Sanatları Merkezi yer alırken bin 300 metrekarelik alana kütüphane ve Millet Kıraathanesi yapılacak. Ayrıca toplamda 29 adet 25 ile 90 metrekare arasında çeşitli büyüklüklerde dükkanlar yer alacak."

Kaynak: AA / Güncel

Millet Bahçeleri Fatma Şahin Gaziantep Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

23 Ekim hangi burç? Ekim'in 23'ü hangi burçtur? 23 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 23 Ekim hangi burca ait? 22 Ekim hangi burç? Ekim'in 22'si hangi burçtur? 22 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 22 Ekim hangi burca ait? MHK nedir, açılımı nedir? MHK üyeleri kimlerdir? MHK başkanı kimdir? Beşiktaş Ankaragücü maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) BJK Ankaragücü maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Survivor Birleşme partisi ne zaman 2024? Yalı Çapkını dizisi nerede çekiliyor, hangi yalıda, nasıl gidilir? Hucurat Suresi kaç sayfa? Kur'an-ı Kerim'de Hucurat Suresi kaçıncı cüz, hangi sayfada, sayfa kaçta? Hucurat Suresi kaç ayettir, ayet sayısı kaç? Dünyanın en güzel kadını kim seçildi 2021? Dünyanın en güzel 100 kadını listesi ve isimleri! Türkiye'nin ve dünyanın en güzel kadını kim? Ünlü Harfler (Sesli Harfler) hangileridir? Sessiz harfler neler? İnce ve Kalın ünlü harfler nelerdir? Ünlü (Sesli) Harfler ve Ünsüz (Sessiz) Harfler! İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title