Haberler

Gaziantep Lisesi Mezun ve Mensupları 'Baklava Günü'nde Buluştu

Gaziantep Lisesi'nin 75. Kuruluş Yılı Etkinlikleri Çerçevesinde Düzenlenen 'Baklava Günü' Yıllar Önce Okuldan Mezun Olan Öğrencileri Bir Araya Getirdi.

Gaziantep Lisesi'nin 75. Kuruluş Yılı etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen 'Baklava Günü' yıllar önce okuldan mezun olan öğrencileri bir araya getirdi.

Gaziantep Lisesi'nde düzenlenen Gaziantep Lisesi'nin 75. Kuruluş Yılı etkinliklerine Vali Süleyman Kamçı, AK Parti Gaziantep Milletvekili Özlem Müftüoğlu, CHP Gaziantep Milletvekili Akif Ekici, Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey, Şahinbey Belediye Başkanı Ömer Can, Emniyet Müdürü Ali Yılmaz'ın yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.

Kuruluşundan bugüne mezun olan öğrenciler yıllar önce ders gördükleri sınıflara gelerek anılarını tazeledi. 1964-1970 yılı mezunlarının bir araya toplandığı sınıfta anlatılan anılar herkesi gülmekten kırdı. Duygulu anların yaşandığı sınıfta geçmişte yaşanan olaylar bir bir anlatıldı. Dönemin bazı öğretmenlerinin de katıldığı sınıfta 40 yıl koridorlarda çalan zil yeniden çalınarak derse son verildi.

Kapalı Spor Salonu'nda düzenlenen kokteylle devam eden törende konuşan Gaziantep Lisesi Mezun ve Mensupları Derneği Başkanı Samet Bayrak, 1992 yılında kurulan derneğin her geçen gün büyüdüğünü belirterek, "1933 yılında açılışı yapılan Gaziantep Lisesi ülkeye ve memleketine yararlı insanların yetişmesinde vesile olmuştur. Okulumuzun büyümesinde ve gelişmesinde katkıda bulunan herkese teşekkür ediyorum. Burada mezun olan arkadaşlarımızı bir araya getirmek için büyük gayretler veriyoruz. Bu anlamda bize destek olan herkese teşekkür etmek istiyorum. Bu ve bunun gibi anma törenleriyle bir arada olmaya çalışacağız" dedi.

Yapılan konuşmaların ardından davetlilere yöresel yemekler ve baklava ikram edildi.

(HD-OÇ-Y) 20.04.2008 14:00 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title