Haberler

Gaziantep Lions Derneği Tarafından Yaptırılacak Olan İlköğretim Okulu'nun Protokolü Düzenlenen Bir Törenle İmzalandı

Gaziantep Lions Derneği Tarafından Yaptırılacak Olan Lions İlköğretim Okulu'nun Yapımı İçin Protokol İmzalandı.

Gaziantep Lions Derneği tarafından yaptırılacak olan Lions İlköğretim Okulu'nun yapımı için protokol imzalandı.

Gaziantep Valiliği Atatürk toplantı salonunda düzenlenen protokol imzalama törenine, Vali Süleyman Kamçı, Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Cahit Nakıboğlu ve Gaziantep Lions Derneği üyeleri katıldı. Vali Süleyman Kamçı kentte okul öncesi eğitim seviyesinin Türkiye ortalamasının altında olduğunu belirterek, "Gaziantep'te eğitim seviyesini yükseltmek için okul öncesi eğitimine önem vermemiz gerekiyor. Bu nedenle okul yaptıran dernek ve işadamlarımıza teşekkür ediyorum. Bugün protokolünü imzaladığımız Lions İlköğretim okulunun yapımını da Gaziantep Lions Derneği üstlenmiştir. Organize Sanayi Bölgesi'nde Lions Derneği'ne ait bir arsa satılarak elde edilecek para okulun yapımında kullanılacaktır. Okul sayesinde bazı okullarımızdaki fazla öğrenci sayısını azaltacaktır" dedi.

Hazırlanan protokol Vali Süleyman Kamçı, Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Cahit Nakıboğlu ve Gaziantep Lions Derneği üyesi Hüsamettin Ocak tarafından imzalandı.

Atatürk Mahallesi'nde yapılacak okulda, 4 bin 820 metrekare alana bin 222 metrekare oturumluk, 16 ilköğretim dersliği ve 7 okul öncesi dersliği bulunacak. Toplam 620 öğrencinin ders göreceği okulun 2008-2009 eğitim ve öğretim sezonuna yetiştirilmesi planlanıyor.

(HD-ST)

30.07.2007 15:46 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title