Haberler

Gaziantep: Koç-yönder Yönetim Kurulu Gaziantep Ticaret Odasını Ziyaret Etti

Koç-yönder Yönetim Kurulu Başkanı Tunç Uluğ ve Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Nayır, Gaziantep Ticaret Odası'nı (Gto) Ziyaret Ederek, Gto Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Aslan ile Bir Araya Geldi. Gto Başkanı Mehmet Aslan, Türkiye'nin Ekonomik Anlamda Sıçrama Yapabilmesi İçin Tecrübe ve Bilgiye İhtiyacının Olduğunu Söyledi.

Koç-Yönder Yönetim Kurulu Başkanı Tunç Uluğ ve Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Nayır, Gaziantep Ticaret Odası'nı (GTO) ziyaret ederek, GTO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Aslan ile bir araya geldi. GTO Başkanı Mehmet Aslan, Türkiye'nin ekonomik anlamda sıçrama yapabilmesi için tecrübe ve bilgiye ihtiyacının olduğunu söyledi.

Ziyaret sırasında konuşan Aslan, Türk KOBİ'lerinin gelişimi, Türk ekonomisinin gelişimi, çağdaşlaşması, dışarıya açılışı ve global standartlara uyumu konusunda son yıllarda önemli çalışmalara imza atan Koç-Yönder Yönetim Kurulu Başkanı Uluğ ve Yönetim Kurulu Üyesi Nayır'ı GTO'da ağırlamaktan memnuniyet duyduklarını söyledi.

Koç Holding'in üst düzey yöneticilerinin, emekli olduktan sonra deneyimlerini holding çalışanları ile paylaşmak üzere kurdukları Koç-Yönder'in zamanla Türkiye'ye hizmet veren bir amaca yöneldiğine dikkat çeken Aslan, şöyle konuştu:

"Koç-Yönder nitelikli üyeleri vasıtasıyla şuanda Türkiye'de özellikle şirketlerin kurumsallaşması konusunda ciddi bir çalışma içerisindeler. Bu yüzden kendilerini kutluyorum. Gerçekten Türkiye'nin tecrübe ve bilgiye çok ciddi ihtiyacı var. Özellikle tecrübenin kaybolmaması gerek. Çünkü, tecrübe ömürle elde edilen bir şey. Parayla veya kısa bir sürede herhangi bir imkanı kullanarak sağlanabilen bir şey değil. Dolayısıyla Türkiye'nin ekonomik anlamda sıçrama yapabilmesi için bu tecrübenin devamını sağlaması gerek. Bu bağlamda Koç-Yönder'in işlevi Türkiye için son derece önem taşımaktadır."

Konuşmasında, Gaziantep ABİGEM'in özellikle Gaziantep ve bölgede KOBİ'lerin dünyaya açılımı yeniden yapılanması Avrupa ve global standartlara ulaşması bağlamında büyük bir uğraş içerisinde olduğunu da kaydeden Aslan, "Bu bağlamda ABİGEM ve Koç-Yönder yani iki birikimi olan kuruluşun bir arada aile şirketlerimizin kurumsallaşması gibi son derece önem verdiğimiz bir konuda işbirliği yapıyor olması bizi ayrıca mutlu ediyor. Bu nedenle ABİGEM yöneticimize ve Koç-Yönder yöneticilerine çok teşekkür ediyorum" dedi.

Koç-Yönder Yönetim Kurulu Başkanı Tunç Uluğ ise, konuşmasında Türkiye'nin er veya geç Avrupa Topluluğu ülkelerinin seviyesine geleceğini belirterek, şöyle devam etti:

"Biz er veya geç Avrupa Topluluğu seviyesine geleceğiz. Yani 'araç mı?', 'Araç mı?' konusuna baktığımızda Avrupa Topluluğu'na girmek amaçtan ziyade benim anladığım manada bir araçtır. Biz yarın öbür gün Avrupa Topluluğu standardını yakaladığımızda muhakkak Avrupa Topluluğu veya ona benzer o günkü topluluklar bizimle kucaklaşacaklardır. Benim bu konuda şüphem yok. Türk insanı her yönüyle çalışkan ve çok kolay uyum sağlayabilen, yaptığı bir işi büyüten bir görüşe sahiptir. Bu bakımdan Avrupa Topluluğu'nun bizim önümüze getirmiş olduğu engeller ne şekilde olursa olsun bizleri yapmak istediklerimizden vazgeçirmeyeceğini umuyorum."

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title