Haberler

Gaziantep İl ve İlçe Dernekleri Federasyon Başkanı Hasan Özaygut, TBMM'de Projeleri Anlattı

Türkiye Gaziantep Dernekler Konfederasyonu Başkanı Hasan Özaygut, konfederasyonun Gaziantepliler için hazırladığı projelerle ile ilgili TBMM'de destek aradı.

Türkiye Gaziantep Dernekler Konfederasyonu ve Gaziantep İl ve İlçe Dernekleri Federasyonu Başkanı Hasan Özaygut, bir dizi temaslarda bulunmak üzere Türkiye Büyek Millet Meclisi'ni ziyaret etti. Mecliste milletvekilleri ile görüşen Özaygut, konfederasyonun ve federasyonların projelerini anlatarak, görüş alışverişinde bulundu. Ayıntap Kart projesi ile yakın zamanda projelere start vereceklerini anlatan Özaygut, projeler için milletvekillerinin de desteğini istedi. Özaygut başkanlığındaki konfederasyon temsilcileri, TBMM Başkan Vekili Yaşar Tüzün, AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan, CHP Gaziantep Milletvekili Akif Ekici, CHP Gaziantep Milletvekili Mehmet Gokdağ ile görüşerek, projeleri sunum eşliğinde anlattı - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Cumhuriyet Halk Partisi Gaziantep Türkiye Politika Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title