Haberler

Gaziantep: İl Emniyet Müdürlüğü'nden 155 Polis İmdat Telefonu Uyarısı

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü, 155 Polis İmdat Telefonunun Amacına Uygun Kullanılmasını İstedi.

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü, 155 Polis İmdat telefonunun amacına uygun kullanılmasını istedi.

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, 155 Polis İmdat hizmetlerine her türlü iletişim ve bilişim araçları ile ulaşılabilmesinin mümkün olduğu belirtildi. Açıklamada, telefonun amacına uygun olarak kullanılması istenerek, şu uyarılarda bulunuldu:

"Halka hizmetin, hakka hizmet olduğu inancıyla vatandaşlarımızın acil durumlarda, kamu düzenine, toplumun genel sağlığına ve insan hayatına yönelik ani tehditler ile mala karşı işlenen suçlarda, konusu suç ve kabahat teşkil eden durumlarda, ihbar ve yardım taleplerini iletilebilmeleri amacıyla kurulan 155 Polis İmdat telefonuyla halkımıza hizmet sunmaktayız. 155 Polis İmdat telefonunun amacına uygun olarak kullanılması durumunda; yardıma muhtaç kişilere, yardımlarımız zaman kaybı olmadan ulaşacaktır. Ancak bu telefonunun amacı dışında kullanılması ve lüzumsuz meşgul edilmesi halinde, sizin veya yakınınızın yardım çağrısına ulaşılmada gecikmeye sebep olunabileceği unutulmamalıdır."

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title