Haberler

Gaziantep: Gto Başkanı Aslan'dan Gaziantepli Jimnastikçi Üçtaş'a Destek

Gaziantep Ticaret Odası (Gto) Başkanı Mehmet Aslan, Dünya Jimnastik Şampiyonası'na Katılan Gaziantepli Sporcu Göksu Üçtaş'a Başarı Diledi.

Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Başkanı Mehmet Aslan, Dünya Jimnastik Şampiyonası'na katılan Gaziantepli sporcu Göksu Üçtaş'a başarı diledi.

Aslan, yaptığı açıklamada, Göksu Üçtaş'ın Danimarka'nın Aarhus kentinde 5-22 Ekim tarihleri arasında düzenlenen Dünya Jimnastik Şampiyonası'na katılan ilk Türk jimnastikçi olduğunu belirtti. Üçtaş'ın şampiyonada Türkiye'yi en iyi şekilde temsil edeceğinden emin olduğunu kaydeden Aslan, ''Göksu, madalya kazansın ya da kazanmasın Gaziantepliler'in ve Türk milletinin gururu olmuştur ve adını Türk spor tarihine altın harflerle yazdırmıştır'' dedi.

Şampiyonaya katılan Gaziantepli jimnastikçi Göksu Üçtaş'ın finallere katılmasının en büyük temennileri olduğunu ifade eden Aslan, şunları söyledi:

''Gaziantep'te doğan ve 5 yaşında jimnastiğe başlayan Göksu'yu uzun zamandır büyük bir gururla takip ediyoruz. Bugüne kadar katıldığı şampiyonalarda elde ettiği başarılarla bizlerin gurur kaynağı olan Göksu Üçtaş'ın, Dünya Şampiyonası Elemeleri'ni geçerek finallerde başarılı olacağına yürekten inanıyoruz. Göksu Üçtaş'ın Danimarka'da gerçekleştirilen şampiyonada Türkiye'yi en iyi şekilde temsil edeceğine yürekten inanıyorum. Oda olarak, Göksu'nun bundan sonraki dönemde de her anlamda destekçisi olacağız. Gaziantepli olan, ancak spor yaşamını Bolu'da sürdüren Göksu Üçtaş'ın bundan sonraki şampiyonalarda kentimizi ve ülkemizi en iyi şekilde temsil etmesi için elimizden gelen desteği sağlayacağız".

Aslan, Üçtaş'ın İstanbul'da son katıldığı Uluslararası Boğaziçi Jimnastik Turnuvası'nda 2 altın madalya kazandığını da sözlerine ekledi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title