Haberler

Gaziantep: Gso'ya Ziyaret

İtalya'nın Gaziantep Fahri Konsolosu Mehpare Şayan Kileci, Gaziantep Sanayi Odası (Gso) Başkanı Nejat Koçer'i Ziyaret Etti.

İtalya'nın Gaziantep Fahri Konsolosu Mehpare Şayan Kileci, Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Başkanı Nejat Koçer'i ziyaret etti.

GSO Başkanı Nejat Koçer ziyarette yaptığı açıklamada, İtalya'nın AB ülkeleri arasında en fazla ihracat yaptıkları ülkelerin başında geldiğini belirtti. İtalya ile olan ilişkileri geliştirmek için işbirliği görüşmelerinin devam ettiğini kaydeden Koçer, ''İtalya'nın Gaziantep'e fahri konsolos atamasını, ilişkilerimizin gelişmesi açısından önemsiyoruz. Gaziantep'ten AB ülkeleri arasında en fazla ihracat İtalya'ya yapılıyor. Bu ihracatın yanı sıra İtalya'dan da önemli miktarlarda hammadde ve makine alımı yapıyoruz'' diye konuştu.

Koçer, İtalya'nın Gaziantep Fahri Konsolosluğu'na atanan Mehpare Şayan Kileci'ye de görevinde başarılar diledi.

İtalya'nın Gaziantep Fahri Konsolosu Mehpare Şayan Kileci de, 9 Ekim tarihinde göreve atandığını, İtalya ile olan ilişkilerin gelişmesine katkıda bulunmaya çalışacağını ifade ederek, ''İtalyanlar'ın Türkiye'deki yatırımları akla geldiğinde Gaziantep'in ilk sırada yer almasını arzu ediyoruz. Ayrıca, kurulacak iyi ilişkiler sayesinde Gaziantep'in üretim ve ihracatta kaydettiği gelişmenin yeni bir ivme kazanmasına katkıda bulunmak istiyoruz'' şeklinde konuştu.

Kileci, Gaziantep'te firmalarla görüşerek ürün takibi yapacaklarını da sözlerine ekledi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title