Haberler

Gaziantep: Gaziantepspor, İnegölspor Maçına Hazır

Gaziantepspor, İnegölspor ile Oynayacağı Fortis Türkiye Kupası Maçının Hazırlıklarını Yaptığı Son Antrenmanla Tamamladı.

Gaziantepspor, İnegölspor ile oynayacağı Fortis Türkiye Kupası maçının hazırlıklarını yaptığı son antrenmanla tamamladı.

Celal Doğan Tesisleri'nde Teknik Direktör Walter Zenga yönetiminde yapılan antrenmanı, Kulüp Başkanı İbrahim Kızıl ve Asbaşkan Ali Sezgin de izledi. Kulüp Başkanı İbrahim Kızıl, antrenman sonrası yaptığı açıklamada, geçen hafta deplasmanda yenildikleri Fenerbahçe maçının geride kaldığını ve İnegölspor'a odaklandıklarını belirtti. Gaziantepspor'un bu maçı kazanmak için sahaya çıkacağını kaydeden Kızıl, "Futbolcularımın bunu başaracaklarına inanıyorum. Kupada önümüzde 3 maç var. İnegölspor, İstanbul Büyükşehir Belediyespor ve Sivasspor. Bu maçları kazanıp, 9 puanla gruptan birinci ya da ikinci olarak çıkmayı hedefliyoruz" dedi.

Bu arada, Kamil Ocak Stadı'nda oynanacak karşılaşmanın bilet fiyatları da açıklandı. Yapılan açıklamaya göre Gaziantepspor-İnegölspor Fortis Türkiye Kupası maçının bilet fiyatları şöyle:

"Kale Arkası 1 YTL, Maraton 2 YTL ve Numaralı Tribün 15 YTL."

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title