Haberler

Gaziantep: Gaziantepspor, Gençlerbirliği'ni Evine Puansız Gönderdi

Gaziantepspor, Turkcell Süper Ligi'nin 7. Haftasında Kendi Sahasında Gençlerbirliği'ni 2-0 Mağlup Etti.

Gaziantepspor, Turkcell Süper Ligi'nin 7. haftasında kendi sahasında Gençlerbirliği'ni 2-0 mağlup etti.

Gaziantepspor Kulübü Başkanı İbrahim Kızıl, maç sonrası yaptığı açıklamada, maçın hakimiyetinin baştan sona kadar kendilerinde olduğunu ve haklı bir galibiyet aldıklarını belirterek, "Çok güzel bir oyun sergiledik. İlk yarı çok pozisyon yakaladık, ama değerlendiremedik. Şanssızdık top bir türlü kaleye girmedi. Maçın hakimiyeti tamamen bizdeydi. Penaltılarla gelen 2 golle kazandık. 3 puan aldığımız için çok mutluyuz. Futbolcuları ve teknik heyeti kutluyorum" diye konuştu.

Gaziantepspor Teknik Direktörü Walter Zenga ise, kazanmak için herşeyi yaptıklarını ve kazandıkları için çok mutlu olduklarını söyleyerek, "Futbolcularım sahada kazanmak için herşeyi yerine getirdi. Maçın son dakikasına kadar kazanmak için mücadele ettik. Futbolcularım kendilerine inandılar, güvendiler ve galip geldiler. Önemli olan gol atıp galip gelmekti, bunu yaptığımız için çok mutluyum. Kendi yolumuzda emin adımlarla ilerliyoruz" dedi.

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Mesut Bakkal da, "Taktik açıdan denk giden bir mücadeleydi. Oyun planladığımız gibi gidiyordu. Ama kaleci Gökhan'ın sakatlanarak oyundan çıkmasının ardından Erkan'ın kırmızı kart görmesi oyun planımızı bozdu. Son 10 dakikada gelen 2 golle mağlup olduk. Futbolda herşey var, penaltıdan yediğimiz iki golü talihsizlik olarak nitelendiriyorum. Takımımın oyunundan ve oyun disiplininden memnunum" ifadelerini kullandı.

Gaziantepsporlu futbolcular Bekir İrtegün ve Engin Öztonga ise, çok zorlu bir karşılaşmadan 3 puanla ayrıldıkları için mutlu olduklarını belirtti. Gaziantepspor takım kaptanı Bekir İrtegün, çok zor bir maç olduğunu belirterek, "Gençlerbirliği beraberliğe razı bir oyun sergileyerek bizi oynatmamaya çalıştı. Birçok gol pozisyonuna girdik, ama atamadık. Gol yemeden bitirmek bizim için çok önemliydi. Kazandığımız için çok mutluyuz" dedi.

Penaltıdan takımının ikinci golünü kaydeden Engin Öztonga da, "Kendi evimizde kazanarak puan kayıplarımızı kapatmak istiyorduk. Gençlerbirliği iyi bir ekip, zor bir maç olacağını biliyorduk. İkinci yarıda maça ağırlığımızı koyarak kazanmasını bildik" ifadelerini kaydetti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title