Haberler

Gaziantep: Gaziantepspor'da Kötü Gidişat Sürüyor

Turkcell Süper Ligi'nin 15. Haftasında Kayserispor'u Konuk Eden Gaziantepspor, Misafir Ekibe 2-1 Mağlup Olmanın Üzüntüsünü Yaşıyor.

Turkcell Süper Ligi'nin 15. haftasında Kayserispor'u konuk eden Gaziantepspor, misafir ekibe 2-1 mağlup olmanın üzüntüsünü yaşıyor.

Gaziantepspor Teknik Direktörü Walter Zenga maç sonrası yaptığı değerlendirmede, üst üste 4 maç kaybettikleri için çok üzgün olduklarını belirterek, ''Hangi tür çözümü ararsak arayalım, hata şeklinde geri geliyor. Hatalı bir çözüm oluyor. Bu maçta bize kalan tek pozitif şey son yarım saatte oyuncuların maçı tekrar lehimize döndürmeye çalışmalarıdır. Diawara'nın kırmızı kart görmesi, takımı 10 kışı bıraktı. Tabi ki, maç bu şekilde hediye edilmezdi'' dedi.

Problemlerin birbirine eklendiğini ve çok basit hatalar yaptıklarını kaydeden Zenga, ''Bir kere daha çok basit hatalar yaptık. Bizim için çok zor. Üst üste 4 maç mağlup olmanın yorumunu yapmak hiç de kolay değil. Tekrar tekrar düşünmemiz gerekiyor. Maçın sonucu üzerindeki sebepleri düşünmemiz gerek. Teknik ve psikolojik olarak bir takım eksikliklerimiz var'' diye konuştu.

Zenga, hakemler hakkında bugüne kadar konuşmadığını hatırlatarak, ''Şunun altını çizmek istiyorum. İlk ve son defa bunu yapıyorum. Sanki bütün faulleri biz yaptık, bize hiç faul yapılmadı. Hep onlara çalındı. 4. hakemin sürekli beni marke etmesi beni sıkıyor. Zaten takımla iletişim kurmam benim için zor oluyor'' şeklinde konuştu.

Zenga, Gaziantepspor için yapabileceğinin en iyisini yapmaya çalıştığını ifade ederek, ''Başkanımız da kendi değerlendirmesini yapacaktır. Ancak bir maç bittiği zaman sakin olmak gerekir. O anda, anlık karar alınmaması gerektiğini düşünüyorum. Herkesin açıklıkla düşünmesi lazım. Kim olursa olsun, evine gittiği zaman yaptıklarından dolayı vicdanının rahat olması lazım'' ifadelerini kullandı.

Kayserispor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam da, zorlu Gaziantepspor deplasmanından 3 puanla ayrılmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirterek, ''Değişik bir taktikle maça çıktık. Çok pozisyon ürettik, ancak bunlardan ikisini değerlendirebildik. Hakettiğimiz bir galibiyet aldık, mutluyuz. Futbolcularımı kutluyorum. Gaziantepspor taraftarına ve hakemlere teşekkür ediyorum. Gaziantepspor'a da başarılar diliyorum'' dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title