Haberler

Gaziantep: Gaziantepspor'da Hedef 3 Puan

Gaziantepspor, Pazar günü oynayacağı Ankaragücü maçında mutlak galibiyet hedefliyor.

Gaziantepspor, Pazar günü oynayacağı Ankaragücü maçında mutlak galibiyet hedefliyor.

Gaziantepspor Kulübü Başkanı İbrahim Kızıl, Ankaragücü maçına çok iyi hazırlandıklarını ve taraftarlarının da desteğiyle sahadan galibiyetle ayrılacaklarını söyledi. Ankaragücü maçının çok zorlu geçeceğini belirten Başkan Kızıl, ''Biz, takım olarak büyük takım küçük takım ayrımı yapmıyoruz. Her maça iyi futbol ve galibiyet için hazırlanıyoruz. Ankaragücü maçında da hedefimiz mutlak galibiyet. Rakibimizi küçümsemiyoruz ve bu maçın çok zorlu geçeceğini tahmin ediyoruz. Sahadan galibiyetle ayrılmak için taraftarımızın desteğine de ihtiyacımız var. Ankaragücü maçında taraftarlarımızın tribünleri doldurmalarını istiyoruz. Kırmızı-siyahlı renklere gönül veren taraftarımızı her zaman 12. oyuncu olarak görüyoruz. Maça gelsinler, görsünler ve takımlarına destek versinler. 90 dakika sonunda alacağımız galibiyet sonrası birlikte sevinelim" dedi.

Bu arada, pazar günü saat 20.00'da Kamil Ocak Stadı'nda oynanacak Gaziantepspor-Ankaragücü maçının bilet fiyatları da açıklandı. Buna göre kale arkası 4 YTL, maraton tribün 7 YTL, numaralı tribünün ise 30 YTL olarak belirlendi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title