Haberler

Gaziantep: Gaziantepspor'da Galatasaray Maçı Hazırlıkları

Haftayı Trabzonspor'u 2-1 yenerek kapatan Gaziantepspor'da, Galatasaray maçı hazırlıkları sürüyor.

Teknik Direktör Walter Zenga yönetiminde, Celal Doğan Tesisleri'nde çalışmalarını sürdüren Kırmızı-siyahlılar, bugünkü antrenmanda ısınma hareketlerinden sonra dar alanda kısa pas çalışması yaptı. Futbolcular ve teknik heyetin neşeli olduğu gözlenen antrenmanda, hafif sakatlığı bulunan Zurita ise takımdan ayrı çalıştı. Trabzonspor maçında yaptığı kurtarışlarla takımının galibiyetinde önemli pay sahibi olan kaleci Kenan Hasagiç ise antrenmanda yoğun ilgi gördü.

Gaziantepspor takım kaptanı Bekir İrtegün ve sol kanat oyuncusu Ali Bayraktar, Trabzonspor galibiyeti ile moral bulduklarını ve yüksek moralle çıkacakları Galatasaray deplasmanından puanla dönmeye çalışacaklarını söylediler.

Antrenman sonrası Galatasaray'ın alt yapısında yetişen ve U19 Milli Takımı'nın stoperi Uğur Demirok ile 1 yıllık sözleşme imzalandı. Gaziantepspor Başkan Vekili Bülent Mamatoğlu, imza töreninde yaptığı açıklamada, transfer çalışmalarını aralıksız olarak sürdürdüklerini belirtti. Mamatoğlu, oynayacakları Galatasaray maçı ile ilgili olarak da ''Aslında hiçbir maçın farkı yok. İstanbul'a puan almak için gideceğiz. Galatasaray karşısında elimizden geleni yapıp, puanla dönmek istiyoruz'' dedi.

Mamatoğlu, aşırı sıcaklarda oynanan Türkcell Süper Ligi'nin Ağustos ayı sonunda başlaması gerektiğini ifade ederek, ''Sıcak hava sadece oyuncuları değil, taraftarları da olumsuz etkiliyor. Biz Gaziantepspor olarak Özel Konukoğlu Tıp Merkezi ile anlaştık. Bu hastaneden bir doktor tüm maçlarımızda hazır bulunacak ve oluşacak bir olumsuzluğa anında müdahale edecek. Futbolcuların sezon başında yapılan tahlil ve check-up'ları da çok iyi yapılmalı. Vestel Manisasporlu Meduna'nın, tahlil ve check-up'ları iyi yapılmış olsaydı, rahatsızlığı o zaman tespit edilebilirdi'' diye konuştu.

ZENGA'NIN BASIN TOPLANTISI

Gaziantepspor Teknik Direktörü Walter Zenga ise düzenlediği basın toplantısında, Galatasaray maçı hazırlıkları hakkında bilgi verdi. Zenga, Galatasaray maçının ardından zor 3 maçı geride bırakacaklarını kaydederek, şunları söyledi:

''Galatasaray'la kendi evinde oynamak çok zor. Galatasaray; Beşiktaş, Trabzonspor ve Fenerbahçe gibi çok büyük bir takım. Birbirlerinden farklı çok futbolcuları var. Bu futbolculardan hangisi oynarsa oynasın, hepsi de yüksek kaliteli oyuncular ve takım olarak iyi bir organizasyona sahipler. Bize karşı hangi oyuncularla oynayacaklar görmek lazım. Biz de yapabileceğimizin en iyisini yapacak çalışmalarda bulunuyoruz ve bu maça en iyi şekilde hazırlanıyoruz''.

Kendisinin de şampiyonluk iddiası bulunan iki büyük takımı çalıştırdığını ve şampiyon olduklarını ifade eden Zenga, ''Galatasaray'ın arkasında büyük bir taraftar grubu var. Fazla maç oynamaya alışkınlar. Ancak biraz yorgunlar. Bundan yararlanabiliriz diye düşünüyorum. Beşiktaş'a karşı oynadığımız oyunu, biraz daha evvel başlatmak zorundayız. Bu konuda kendimizi geliştiriyoruz. Bu maçta, zorluklara karşı dayanma kapasitesi ve maçı kazanma isteğine sahip olma da bizim silahımız olacak'' diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title