Haberler

Gaziantep: Gaziantep'te Yerel Yönetimler

- Gaziantep'in Merkez Şahinbey İlçe Belediyesi, Emlak ve Çevre Temizlik Vergilerinin 2. Taksidinin 30 Kasım'a Kadar Ödenebileceğini Duyurdu. Duyurulan Tarihe Kadar Ödeme Yapmayanların Cezalı Duruma Düşecekleri Belirtildi.

- Gaziantep'in merkez Şahinbey İlçe Belediyesi, emlak ve çevre temizlik vergilerinin 2. taksidinin 30 Kasım'a kadar ödenebileceğini duyurdu. Duyurulan tarihe kadar ödeme yapmayanların cezalı duruma düşecekleri belirtildi.

Şahinbey Belediyesi'nden yapılan açıklamada, emlak ve çevre temizlik vergisi tahsilatının devam ettiği ve vatandaşların ödemelerini Gelirler Müdürlüğü'ne başvurarak 30 Kasım'a kadar yapabilecekleri ifade edildi. Duyuruya göre, zamanında ödenmeyen taksitlere gecikme zammı uygulanacak.

Şahinbey Belediye Başkanı Ömer Can, hizmetlerin halka daha seri ve daha hızlı ulaşması için vergilerin zamanında ödenmesinin önemli olduğunu söyledi. Can, vatandaşların cezalı duruma düşmemeleri için taksitlerini 30 Kasım'a kadar yatırmalarını isteyerek, aksi takdirde cezalı duruma düşecekleri uyarısında bulundu.

Can, vatandaşların ödemelerini yaparken uzun kuyruklar oluşmaması için gereken önlemi aldıklarını da sözlerine ekledi.

(TB-MT-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title