Haberler

Gaziantep: Gaziantep'te Hırsızlık İddiası

Gaziantep'te 1 Kişinin Kendi Evini Soyduğu İddia Edildi.

Gaziantep'te 1 kişinin kendi evini soyduğu iddia edildi.

Edinilen bilgiye göre, 29 Kasım günü Karataş Mahallesi'nde ikamet eden N.T.'nin (32) Şahinbey Polis Merkezi'ne evinin soyulduğunu bildirmesi üzerine, Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı. Yapılan araştırmalar neticesinde, N.T.'nin evinden çalındığını söylediği beyaz eşyalar, ikinci el eşya satan bir işyerinde bulundu. İşyerinde yapılan incelemede değeri yaklaşık olarak 4 bin YTL olan 1 adet buzdolabı, 1 adet çamaşır makinası, 1 adet bulaşık makinası, 1 adet fırın, 1 adet 72 ekran televizyon, 1 adet 70 ekran televizyon, 1 adet 37 ekran televizyon, 1 adet DVD çalar, 1 adet VCD çalar, 1 adet sinema seti ile 1 adet bilgisayar ele geçirildi. N.T.'nin 1 hafta önce beyaz eşyaları satın aldığı ve sigortalattığı tespit edildi. Şahsın daha sonra yeni aldığı eşyaları bit pazarında ikinci el eşya alan bir işyerine sattığı ve evde hırsızlık süsü vererek Şahinbey Polis Merkezi'ne başvurduğu ileri sürüldü. Dul ve 1 çocuk annesi olduğu belirtilen N.T.'nin kendi evindeki eşyaları satarak olaya hırsızlık süsü verdiği ve eşyaların sigortalı olmasından faydalanarak sigorta şirketinden para almak istediği iddia edildi. Bu arada, ele geçirilen beyaz eşyalar, işyeri sahibine iade edildi.

Olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü ve gözaltına alınan N.T.'nin adliyeye sevk edileceği bildirildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title