Haberler

Gaziantep Gazeteciler Cemiyetinden İftar

Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti (GGC) kentte görev yapan basın mensuplarına iftar düzenledi.

Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti (GGC) kentte görev yapan basın mensuplarına iftar düzenledi.

Bir restoranda düzenlenen programa, Türkiye Gazeteciler Federasyonu (TGF) Başkanı Yılmaz Karaca, GGC Başkanı İbrahim Ay, Adıyaman, Ceyhan, Elazığ, Eskişehir, Hatay, İskenderun, Kahramanmaraş, Malatya, Osmaniye, Tokat ve Şanlıurfa gazeteciler cemiyetlerinin başkan ve yönetim kurulu üyeleri ile kentte görev yapan medya mensuplarına katıldı.

Programda konuşan Karaca, Anadolu basınının birlik ve beraberlik içinde çalışması gerektiğini söyledi.

Bazı medya patronlarının çalışanlarına yeteri desteği sağlamadığını belirten Karaca, "Maalesef bazı illerde bırakın asgari ücretin üzerinde maaş almayı, asgari ücret düzeyinde dahi maaş alamayan arkadaşlarımız var. Hiç kusura bakmasınlar, bazı gazete sahipleri bu konuşmamıza tepki gösteriyor ama maalesef birçok arkadaşlarımızın banka kartları, gazete sahibinin muhasebesinin elinde. Bu, acı bir gerçek. Yani arkadaşlarımıza bin 400 lira maaşı dahi çok görüyorlar." dedi.

GGC Başkanı Ay ise Gaziantep'in huzur ve kardeşlik kenti olduğunu belirterek, "Burası birliğin ve beraberliğin şehri. 'Şimdi Gaziantep'e gelme zamanı' kampanyası başladı. Bizde buna tüm gücümüzle destek veriyoruz. Güzel günler bizi bekliyor." diye konuştu

Dua edilmesiyle program sona erdi.

Kaynak: AA / Güncel

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Yılmaz Karaca İbrahim Ay Gaziantep Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title