Haberler

Gaziantep Dernekler Federasyonu Gto'yu Ziyaret Etti

Gaziantep Dernekler Federasyonu Başkanı Necati Göksu ve yönetim kurulu üyeleri, Gaziantep Ticaret Odasını (GTO) ziyaret etti.

Gaziantep Dernekler Federasyonu Başkanı Necati Göksu ve yönetim kurulu üyeleri, Gaziantep Ticaret Odasını (GTO) ziyaret etti.

GTO Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Bartık ve yönetim kurulu üyeleriyle görüşen Federasyon Başkanı Göksu, çalışmaları hakkında bilgi verdi. Bartık, ziyarette yaptığı konuşmada, Gaziantep'in çıkar ve menfaatleri doğrultusunda çalışan kurum ve kuruluşlara her zaman destek verdiklerini söyledi. Federasyonun üçüncü başkanı olarak göreve başlayan Göksu'ya başarılar dileyen Bartık, "Gaziantep'in adını başarıyla duyuran kurum ve kuruluşlarımıza teşekkür ediyorum. Derneklerin bir çatı altında toplanıp faaliyet yürütmesini başarı için önemsiyorum. Bunu başaran Gaziantep Dernekler Federasyonu'nu kutluyorum" dedi. Gaziantep'in şehir dışındaki elçileri olan derneklerin kent için farklı projeler üretmesini isteyen Bartık, federasyonun Necati Göksu yönetiminde güzel işlere imza atacağına inandığını kaydetti.

"38 DERNEĞİMİZLE GAZİANTEP İÇİN ÇALIŞIYORUZ"

Gaziantep Dernekler Federasyonu Başkanı Necati Göksu da 38 derneğin çatı kuruluşu olan federasyonun birlik ve beraberliğe önem verdiğini belirtti. Derneklerin tabela derneği olmadığını, hepsinin de faal olduğunu vurgulayan Göksu, "38 derneğimizle Gaziantep için çalışıyoruz" dedi.

Ziyarette, Gaziantep Dernekler Federasyonu Yönetim Kurulu üyeleri Volkan Kaya, Haydar Doğan, Fahri Öztütüncü, Adil Güloğlu ve Şenel Avcı ve GTO Yönetim Kurulu üyeleri Ali Değer ve Uğur Acıoğlu da hazır bulundu. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Gaziantep Göksu Eyüp Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title