Haberler

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Süral: "Giresunspor Maçı Geride Kaldı"

Bank Asya 1.Lig'de mücadele eden Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'da, Giresunspor maçı unutuldu, tüm dikkatler Boluspor maçına yöneldi.

Bank Asya 1. Lig'de mücadele eden Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'da, Giresunspor maçı unutuldu, tüm dikkatler Boluspor maçına yöneldi.

Mutlak galibiyet için hazırlandığı Giresunspor maçında iyi mücadele etmesine karşın, sahadan 0-0'lık beraberlikle ayrılarak 1 puanla teselli olan mavi-beyazlı ekip, Boluspor maçını kazanarak, istikrarlı bir çıkış yakalamak istiyor.

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Bünyamin Süral, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Giresunspor maçının geride kaldığını, amaçlarının Boluspor maçını kazanmak olduğunu söyledi.

Boluspor maçı hazırlıklarına başladıklarını ifade eden Süral, "Giresunspor maçını unutan futbolcularımız, Boluspor maçı için hazırlıklara başladı. Yoğun bir hazırlık döneminden geçiyoruz, iyi mücadele eden bir ekibe sahibiz, amacımız bu zorlu maçı kazanabilmek" diye konuştu.

Üst sıralarda yer alan Boluspor'un, hedefi olan güçlü bir takım olduğuna dikkati çeken Süral, şunları dile getirdi:

"İşimizin kolay olmadığını biliyoruz. Çok güçlü bir takıma hazırlandığımızı biliyoruz. Futbolcularım bu maçın ne kadar önemli olduğunun bilincinde. Ciddi puan kayıplarımız oldu, bunu telafi etmek istiyoruz. Bizim için her maç zorlu. Her takım her takımı yenebilecek güce sahip. Rakibimiz de bizim gibi sahaya 3 puan için çıkacak ama biz her maçta olduğu gibi bu zorlu maçta da iyi mücadele ederek, galibiyete ulaşmak ve bir çıkış yakalamak istiyoruz."

Boluspor maçı öncesinde, sakatlıklar dolayısı ile sıkıntılı olduklarına işaret eden Süral, "Cezalı futbolcumuz yok. 5 as futbolcunun sakat olması bizim için dezavantaj. Halen tedavi gören sakat futbolcularımızdan Ali Sakal ve Hakan Macit, Boluspor maçında forma giyemeyecek. Onur, Volkan Yılmaz ve Eren'in durumu ise maç günü belli olacak" dedi.

- GAZİANTEP

Kaynak: AA / Yerel

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Giresunspor Bank Asya Boluspor Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title