Haberler

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor-Karşıyaka Maçının Ardından

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Hakan Kutlu'nun açıklamaları- Karşıyaka Teknik Sorumlusu Hüseyin Cahit Hamamcı'nın açıklamaları Maçın ardından- Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Kutlu: - "Bu galibiyet, ileriye daha umutla bakmamızı sağlayacak"- Karşıyaka Teknik Sorumlusu Hamamcı: - "Sezon başından beri ortaya koyduğumuz bir hedef var. İnşallah ligin sonunda bu hedefi yakalayacağız" PTT 1. Lig'de Karşıyaka'yı 1-0 yenen Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'un teknik direktörü Hakan Kutlu, alınan galibiyetin ileriye daha umutlu bakmalarını sağlayacağını söyledi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Hakan Kutlu'nun açıklamaları- Karşıyaka Teknik Sorumlusu Hüseyin Cahit Hamamcı'nın açıklamaları Maçın ardından- Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Kutlu: - "Bu galibiyet, ileriye daha umutla bakmamızı sağlayacak"- Karşıyaka Teknik Sorumlusu Hamamcı: - "Sezon başından beri ortaya koyduğumuz bir hedef var. İnşallah ligin sonunda bu hedefi yakalayacağız" PTT 1. Lig'de Karşıyaka'yı 1-0 yenen Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'un teknik direktörü Hakan Kutlu, alınan galibiyetin ileriye daha umutlu bakmalarını sağlayacağını söyledi.Kutlu, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, futbolcularını tebrik ederek, "Geçen haftanın getirisini daha iyi hissedebilmek için bu hafta kazanmak zorundaydık. Oyuncularım da bunu biliyordu. O yüzden sahada bilinçli, inançlı ve taktiksel oynadık. Bunun sonucunda da galip geldik" diye konuştu.Futbolcularının maçın başından sonuna kadar oyun disiplininden kopmadığını anlatan Kutlu, daha çok topa sahip olan ve daha fazla pozisyona giren taraf olduklarını vurguladı.Hakan Kutlu, rakiplerinin 2 net gol pozisyonu bulduğunu ve yararlanamadığını, kendilerinin de 4-5 çok net pozisyonda 1 gol attıklarını kaydederek, şu ifadeleri kullandı: "Rakibimiz iyi futbolculardan kurulu bir ekip. Bu da oyunun zorluk derecesini artırıyordu. Hafta başında oyuncularımıza güçlü bir rakiple oynayacağımızı, bire bir pozisyona girmezsek başarılı olamayacağımızı, açık verirsek tecrübeli ayakların gol atabileceğini söylemiştik. Oyuncularım da bunları harfiyen yerine getirdi. İnançlarını da ortaya koyan oyuncularım, galibiyeti getirdi. Bu galibiyet, ileriye daha umutla bakmamızı sağlayacak."Lige zorlu bir fikstürle başladıklarını aktaran Kutlu, bu zorlu fikstürü kazasız atlattıkları için mutlu olduklarını belirtti.Oyuncularına güvendiğini dile getiren Hakan Kutlu, gelecek hafta deplasmanda ligin önemli takımlarından Samsunspor ile karşılaşacaklarını ve bu maçın da galibi olmak istediklerini kaydetti. - Karşıyaka cephesi Karşıyaka Teknik Sorumlusu Hüseyin Hamamcı ise Gaziantep deplasmanına gelirken planlarını galibiyet üzerine kurduklarını ve maçın son dakikasına kadar bu hedef için çaba gösterdiklerini söyledi.İlk yarıda istedikleri oyunu ortaya koyamadıklarını ancak ikinci devrede istedikleri pasları yapmaya başladıklarını aktaran Hamamcı, şöyle konuştu: "Oyunun tamamında çok net pozisyonlarımız vardı. Bu pozisyonları çok değerlendiremedik. Rakibimiz bizim kadar pozisyona girmedi. Maalesef müsabakayı kaybeden de biz olduk. Son dakikalarda yediğimiz şanssız bir golle kaybettik. Rakibimizi tebrik ediyoruz. Sezon başından beri ortaya koyduğumuz bir hedef var. İnşallah ligin sonunda bu hedefi yakalayacağız. Lig, uzun bir maraton. Gereken mücadeleyi gösterdik ama kaybettik. Bunun için üzgünüz."

Kaynak: AA / Spor

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Hakan Kutlu Karşıyaka Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title