Haberler

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor - Karşıyaka Maçının Ardından

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor - Karşıyaka maçının ardından Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'da teknik direktör Hakan Kutlu, karşılaşmada iyi mücadele ettiklerini ve elde ettikleri 3 puan için sevindiklerini söylerken, Karşıyaka teknik direktörü Hüseyin Cahit Hamamcı ise takımını iyi mücadele ettiğini ve girdikleri pozisyonları değerlendiremediklerini belirtti.

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor - Karşıyaka maçının ardından

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'da teknik direktör Hakan Kutlu, karşılaşmada iyi mücadele ettiklerini ve elde ettikleri 3 puan için sevindiklerini söylerken, Karşıyaka teknik direktörü Hüseyin Cahit Hamamcı ise takımını iyi mücadele ettiğini ve girdikleri pozisyonları değerlendiremediklerini belirtti.

PTT 1'inci Lig'de sahasında Karşıyaka'yı 1-0 mağlup eden Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'un teknik direktörü Hakan Kutlu, galip geldikleri için mutlu olduklarını belirterek şöyle dedi

Futbolcu arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Geçen hafta Adana Demirspor maçından sonra o maçın bize getirisini daha fazla hissedebilmek için bu maçtan galip ayrılmak zorundaydık. Oyuncularım bu haftaki Karşıyaka maçında iyi bir futbol ortaya koydular. İnançlı oynadılar, taktiksel ve disiplinli oyuna sonuna kadar bağlı kaldılar. Oyuna daha çok sahip olan benim oyuncularımdı. Oyun olarak iyi şeyler ortaya koyduk. Karşılaşmadan galip ayrıldığımız için sevinçliyiz.

Karşıyaka teknik direktörü Hüseyin Cahit Hamamcı ise, takım olarak iyi mücadele ettiklerini ancak girdikleri pozisyonları değerlendiremediklerini kaydederek, şunları söyledi

Oyun planımızı buradan puan veya puanlarla ayrılmak için kurmuştuk. Oyunun sonuna kadar bu düşüncemiz devam etti. İlk yarıda istediğimiz oyunu ortaya koyamadık ama ikinci yarıya başladığımız andan itibaren oyun kontrolünü elimize aldık. Girdiğimiz pozisyonları değerlendiremedik. Maçın sonlarına doğru yediğimiz golle mağlup olduk. Sene başından beri ortaya koyduğumuz bir hedefimiz var, bunun için çalışmalarımıza devam edeceğiz.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Hakan Kutlu Karşıyaka Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title